Vista a Mozillu Firefox7, kde myslíte, v čem je chyba ? rozumíte tomu
někdo z Vás ? není to nějakým blbým doplňkem, nemůžu se ani dívat na
Voyo ani na Tn.cz nic z toho..Flash Player mám nainstalovaný.
Moc děkuji.
Doplňuji:
stahovala jsem filmy dřív normálně i na Voyo se dívala, ze Slunečnice
i jinde programy normálně stahovala, Uložto stránka se načte , CHROME mám
ani tak to nejde
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Upravil/a: briketka10
Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? annas, Drap před 4707 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Jsem trochu zmateny z teto otazky :D , stahovani z ulozto staci napsat jmeno filmu pak cz avi a mate to. Co se tyce dalsich problemu, jestli mate nejakeho znameho kdo ma take vistu zkuste jestli mu to tam fungují ty veci co vam ne. Vista je problemovy w system.
0
před 4707 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Na serveru voyo.cz, jsou nektere programy jen pro registrovane uzivatele, tudiz mozna je problem zde. Muzete prilozit nejake screeny toho co se deje pri stahovani z ulozto? popripade zkuste program jdownloader, otevrete stranku na ulozto kde je soubor, ktery chcete stahnout, zkopirujte adresu pri zapnutem jdownloaderu napiste kod a zkuste jestli stahovani pobezi,pokud ano nejspise je neco spatneho s prohlizecem, jinak ja pouzivam Operu a v ni jsem nikdy problem nemel. Jedine snad jeste zkusit stahnout aktualizaci primo adobe flash playeru, ale pokud je problem s nim vetsinou to prohlizec primo nahlasi a dokonce vam nabydne jeho instalaci :(
0
před 4707 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Flash Player mám nově zaktualizovaný, nijak to nejde, odezvy i rychlost výbornou, správce stahování se ani nehne..prostě potřebuji sehnat někoho kdo má Vistu, zde to nevyřeším..
Bedy | 1528 | |
Michal Kole | 1199 | |
led | 1156 | |
Hlada | 1131 | |
mosoj | 1124 | |
gecco | 904 | |
www | 828 | |
badisko | 817 | |
cochee | 815 | |
Dochy | 724 |
Software |
Hardware |