Vím, že to nese velké riziko, a další blbé věci, ale já ho mám moc ráda. <3 Učí mě na hudebku v ZUŠce 2× týdně. Jeden den jsem na individuální hodině s nástrojem, a druhý den máme ještě s několika spolužáky instrumentální soubor. Je mi 16, a jemu.. No to je jedno, na věku opravdu nezáleží. Je ke mě moc milý a pozorný. :) Tak jak ho svést, nebo se s ním opravdu dobře skamarádit?
Zajímavá 0 před 2974 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Dobrý učitel se nenechá svést. Za to ho mohou vyhodit ještě tvoji rodiče mu nakopou zadek . A pro něj to bude těžké vysvětlit že za nic nemůže. Kamarádi můžete být ale nezapoměn pořád je vztah učitel vs žák. Pobavte se o hudebním stylu nebo o nástrojích nebo o dovolené ale svést to asi ne
0 Nominace Nahlásit |
To už jsme tady s Vámi probírali, že? Jednoduchá rada: Učitele nesvádět, je to hodně riskantní.
0 Nominace Nahlásit |
Sabčo, vážně si myslíš, že bys dokázala zaujmout
rozumného dospělého muže natolik, aby se s tebou „zapomněl“?
Nic jiného by to totiž nebylo…
0 Nominace Nahlásit |
Zde odpověď nedostaneš, tedy pokud se nenajde nějaký poťouchlý rádce, obrať se na dívčí seznamky typu „můj růžový blogísek“, spíš se zamysli nad sebou co děláš.
0 Nominace Nahlásit |
Doufám, že ho máš ráda jako hudebníka, učitele a rádce. Nejvíc ho dostaneš, když budeš pilně cvičit, abys byla nejlepší. Za dva roky budeš plnoletá a to je něco jiného.
0 Nominace Nahlásit |
Doporučuji počkat, až to přejde. Riziko není ani tak ve věkovém rozdílu , ale hlavně rozdíl v míře životních zkušeností. Ty ovlivňují představu člověka o partnerském soužití. Pro studentku je učitel zajímavý hlavně společenskou prestiží, autoritou, rozhledem a zralostí. Je to docela běžné, říká se tomu „přenos“. 🙂
0 Nominace Nahlásit |
marci1. Chacha, počkat až to přejde, přejde i zájem…www.youtube.com/watch?v=GzeHZ2ahfQg&list=RDGzeHZ2ahfQg&index=1
Drap | 1712 | |
marci1 | 1092 | |
annas | 763 | |
quentos | 744 | |
ivzez | 715 | |
zjentek | 712 | |
iceT | 687 | |
led | 618 | |
Kepler | 540 | |
hanulka11 | 535 |
Těhotenství |
Děti a rodičovství |