V minulosti mi na ten účet chodily nevyžádané zprávy, tak jsem se rozhodl požádat o smazání účtu, ten mi byl po 14 dnech bloknut. Mohou i tak na na ten účet chodit nějaké zprávy, nebo už do zablokovaného účtu nic nedorazí? Nedávno jsem si dělal rezervaci a měl jsem tam uloženou tuto e-mailovou adresu. Rezervaci jsem udělal, aniž bych si to uvědomil – rezervaci není třeba nějak potvrdit v e-mailu, takže šlo jen spíše o formalitu (standardně ale tam chodí potvrzení rezervace). Tušíte někdo, zda na ten mail vůbec mohou chodit nové zprávy, pokud je adresa zablokovaná už 3 měsíce a víc?
Upravil/a: Dvorní šašek
Zajímavá 0 před 843 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Na Seznam.cz nic jako blokace účtu na žádost uživatele neexistuje. Email
může zablokovat poskytovatel nebo uživatel může požádat o zrušení
účtu – tam je 14denní lhůta, poté je účet nevratně zrušen.
Viz podmínky v odkaze
Pro úplnost: v obchodních podmínkách mají, že si vyhrazují právo vymazat emailové schránky, do nichž se nikdo po dobu delší než 6 měsíců nepřihlásil. V praxi ale před tím posílají upozorňovací email.
Zdroj: https://napoveda.seznam.cz/cz/login/blokace-seznam-uctu/
Upravil/a: Pepa25
3Kdo udělil odpovědi palec? Hlada, aliendrone, Dvorní šašek
před 843 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Odesílateli se email vrátí jako nedoručitelný.
2Kdo udělil odpovědi palec? Dvorní šašek, penny21
před 843 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Mail smazat sám nemůžeš (pokud ho nepoužíváš půl roku, provider ho pak smaže sám), ale jinak na něj zprávy chodí, pokud je tam někdo pošle. To musíš všem tvým kontaktům sdělit, aby ten účet nepoužívali.
Upravil/a: elkon
1Kdo udělil odpovědi palec? aliendrone
před 843 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Filip: Já si ho chtěl zrušit kvůli nevyžádané poště. Rozumím tomu, že už ta taky nemůže na adresu dojít?
No, pokud je účet zrušený / zablokovaný, tak se odesílateli vrátí zpráva jako nedoručitelná.
Pepa25: Čili by mi na ten e-mail neměly už chodit zprávy? Když je zablokován na základé mé žádosti.
Bedy | 1528 | |
Michal Kole | 1199 | |
led | 1156 | |
Hlada | 1131 | |
mosoj | 1124 | |
gecco | 904 | |
www | 828 | |
badisko | 817 | |
cochee | 814 | |
Dochy | 725 |
Software |
Hardware |