Rodičů jste se nezeptal,. pokud k vám chodí Mikuláš, od koho jsou dárky? Někde v domovech jde o dobročinnost, dětí dárky dostanou zdarma.
Nevím, jak je to ve městě, ale na vesnici se domluví parta a obcházejí rodiny s dětmi.. Nadělí dárky, které jim připravili rodiče dětí.
4Kdo udělil odpovědi palec? vagra, Drap, Mc Merkurion, independent
před 1842 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Jak kde, jak kdo. Dá se najmout, dá se zrealizovat známými či příbuznými i pro několik rodin. Nakonec… dělá se to hlavně pro ty děti…
1Kdo udělil odpovědi palec? briketka10
před 1842 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Platí rodiče, případně další příbuzní.
Často mají rodiče nadílku připravenou a „mezi dveřmi“ ji
předají
Mikulášovi. Zároveň se s ním dohodnou, jak moc lze strašit.
1Kdo udělil odpovědi palec? briketka10
před 1842 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
No, nechodí, já to nemám ráda :D A moje děti by nebyly nadšený z čerta :D A zase Mikuláš bez čerta, to není ono. Takže to neřeším, no. Jinak co do nadílky? No, jako rozhodně adventní kalendář, ted nesmí chybět :) Vynikající má cokoladovnajanek :)
Ahoj všem, chtěla jsem se zeptat, jak to máte s nadílkou na Mikuláše? Chodík vám a dětem předává nebo děti hledají po bytě? A co dětem do nadílky dáváte do nadílky?
Mikuláš k nám chodí každoročně :) Bez něj by to nebylo ono :) Jinak dáváme to, co se běžně dává. I když letos jsem teda narazila na čajové medvídky lipoo, tak ty jsem kupovala poprvé a děti si je hned oblíbily :)
annas | 5913 | |
Drap | 4602 | |
led | 2997 | |
Kepler | 2836 | |
marci1 | 2238 | |
zjentek | 1643 | |
ivzez | 1445 | |
quentos | 1420 | |
aliendrone | 1413 | |
elkon | 1296 |
Divadlo |
Etiketa |