Když někdo smaže otázku, umazávají se i diskutujícím body, které na té otázce získaly?Již několikrát se mě stalo, že jsem odpověděl na otázku, která byla za půl den smazána a body mě zmizely taky.
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? johana 56, anonym před 4285 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Ano zmizí i udělené body. Zkrátka někdo má v tom mazaní
zalíbení.
Doplňuji:
Právě teď mi byl smazána otázka, .. Proč se říká ředitel a né
řiditel ?
Upravil/a: Drap
0 Nominace Nahlásit |
Já myslím, že jo. A asi je to logičtější je smazat též, jelikož
jsi v podstatě odpovídal na něco „nezákonného“, čili jsi něco jako
spolupachatel. 🙂
Doplňuji:
Drape, fakt? A dyť na ní nic závadného nebylo, pokud si dobře vzpomínám.
Tomu říkám demence mazatele. 🙂
Upravil/a: Alesh
0 Nominace Nahlásit |
ocko plácá, žádný vyrozumění ti nepřijde, to přijde jen tomu kdo otázku položil. Ty, pokud jsi jen odpovídal, tak se o tom většinou ani nedozvíš, nicméně když se náhodou koukneš na svůj bodovej stav, pak refreshuješ stránku a najednou je tam o 10 bodů míň, tak je jasný že někomu otázka zmizela a tys v ní měl odpověď 10× opalcovanou.
A body ti mizej až ve chvíli kdy otázku admin odstraní z databáze, jinak to že otázka zmizí (není viditelná pouhým okem smrtelníka) taky může bejt tím, že ji někdo nahlásil, nicméně pořád je ještě v takový tý pomyslný frontě otázek, připravených k posouzení. Do té doby je ještě šance, že ji admin vrátí zpátky (zviditelní) a tudíž body prozatím zůstávají.
0 Nominace Nahlásit |
Chápeš to správně: smazaná otázka nebo odpověď = úbytek bodů,
které na tomto příspěvku byly.
Legrační jsou záškodníci, kteří hezky a potutelně mažou „odzadu“.
A není jich tu zrovna málo.
Jediným řešením je povznést se nad žabomyšiny a neřešit to. Pitvat to,
proč byla otázka smazána, nemá ani ten nejmenší smysl. Pokud je za
„mazáním“ admin, přijde Ti vyrozumění v podobě e-mailu. Admin řeší
aktuální příspěvky, ty minulé mají na svědomí zcela jiní „aktivní a
samozvaní“.
Na většinu mazalských aktivit žádnou informaci nedostaneš. Ani
zdůvodnění admina není pokaždé v souladu s pravidly. Občas to má
s nespokojenci i admin těžké.
1Kdo udělil odpovědi palec? anonym
před 4285 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
To mi hlava nebere – proč by někdo mazal odzadu? Ono mi není ani úplně jasné, proč někdo dodatečně boduje odzadu, když z toho stejně žádný profit nemá, spíš trochu ostudy 🙂
boláčku, stydět by se tady měl někdo docela jiný, než právě já. Viď? Ať se přizná mazalka, že to dělá právě ona. Je z vašeho okruhu. Ovšem jí to hlava nebere, jak uvedla Sůva. Zřejmě ta její hlava toho nebere ještě víc. Třeba kodex a pravidla. S těmi je jaksi na štíru už dlouhou dobu.
Ani zdůvodnění admina není pokaždé v souladu s pravidly?? A KOHO JINÉHO ZDŮVODNĚNÍ, NEŽ SAMOTNÉHO ADMINA BY MĚLO BÝT V SOULADU S PRAVIDLY, CO JE TO PAK ZA ADMINA, KDYŽ NEZNÁ PRAVIDLA??
Nevím jak jsi na tom ty, ale já žádný okruhy nemám. Myslíš někoho z mý rodiny? Tak já se zeptám, ale běda tobě jestli to nebude pravda.
Bedy | 1528 | |
Michal Kole | 1199 | |
led | 1156 | |
Hlada | 1131 | |
mosoj | 1124 | |
gecco | 904 | |
www | 828 | |
badisko | 817 | |
cochee | 815 | |
Dochy | 724 |
Software |
Hardware |