Musíš na to jít „postupně“, každý den přidávat třeba o 2–5 kliků navíc. Nebo obden přidávat, nevím, jak to budeš mít „nalajnované“.
terry: Tvé zvyšování dávek jsem si vyložila úplně jinak, než si to myslela ty =D
2Kdo udělil odpovědi palec? Michal Kole, casey
před 4834 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Postupně zvyšovat dávky.
1Kdo udělil odpovědi palec? Michal Kole
před 4834 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Učitelka na TV nám říkala abysme pořád dřepovali a tak potom lépe
zvládneme kliky.
Nevím jestli je to pravda ale skus to…
0
před 4834 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Cvičit v tzv.„sériích“.To znamená dát si každý den třeba třikrát po deseti klicích,postupně zvyšovat počet opakování v sériích.Až se dostaneš na na padesát opakování v jedné sérii,tak si to udělej trochu těžší – obleč si na sebe vestu se závažím,nebo popros někoho,aby ti tlačil lehce na záda.Další možnost je pak dělat kliky s nohama zvednutýma na vyvýšené podložce,nebo ruce u sebe,lokty rovnoběžně s tělem,kliky na jedné ruce atd..Těch variant je mnoho.Hlavně si nastuduj zásady kulturistického tréninku.Já to dělám tak,že si v práci o přestávce udělám pár kliků,využívám každou příležitost,doma mám takové madla,na kterých se dají dělat hluboké kliky.Ty se dají dělat i na dvou židlích.Madla dostaneš koupit v každé prodejně se sportovními potřebami.Hlavní zásada je tedy trénovat v sériích a opakováních.Pak uděláš na jeden zátah třeba sto kliků.
0
před 4834 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 448 | |
marci1 | 268 | |
Kepler | 220 | |
annas | 219 | |
gecco | 146 | |
Alesh | 139 | |
hanulka11 | 135 | |