Mám zadaných třeba pět slov Pes,tužka,kolo,sprej,laso
Umíte z těchto slov udělat vtip ??? Nemusí být popořadě,a můžou se
skloňovat
Doplňuji:
Právě že mě nic nenapadá, a potřebovala bych pomoct
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Upravil/a: kikinka2210
Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? barnajka, bolak před 4518 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Těžká věc, já tudle skládal vtip na – vopice,kávovar,prezident- a už tak sem s tím měl co dělat, ale tohle už je voříšek… těch slov je tam prostě moc.
Jediná možnost je najít si na netu nějkej vtip o zvířatech s provézt substituci. Králík,kočka, medvěd,liška…pokud v tom zvířeti zrovna není ta pointa, tak to všechno může být pes. Pokud to zvíře někam jde nebo běží, tak může jet i na kole, nebo může jet na kole někdo kolem. Stejným postupem dořešíš i ty ostatní věci, ale jestli se tomu bude někdo smát, to ti těžko někdo zaručí :) ale ty chceš vlastně vtip, není podmínkou aby se tomu někdo smál ne? Špatnej vtip, taky vtip…
Jinak když už sme u těch psů, tak já bych kdysi na chatě se psem, kterýho sem hlídal známejm, co měli přijet až za dva dny a ten pes byl takovej strašně snaživej, no a když si pro něj přijeli, tak jim říkám, čoveče, ten váš pes už se mi dobrý dva dny snaží dát pac, ale vždycky když mu s ní zatřesu, strašně kňučí… no a von hned začal nepříčetně řvát, prej: „KURVA COPAK NEVIDÍŠ ŽE MÁ ZLOMENOU NOHU?“
no prostě legrace…
2Kdo udělil odpovědi palec? kikinka2210, barnajka
před 4518 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Otázka nemá žádné další odpovědi.
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1481 | |
annas | 1221 | |
quentos | 983 | |
led | 674 | |
marci1 | 647 | |