Mám poslechové soubory v mp3 formátu. V mobilu mi to ukazuje Title, a podle poslechu musím vybírat potřebný soubor. V počítači mi to ukazuje pořadové číslo , pak prázdné místo na celý řádek a potom typ souboru mp3. V počítači se mi označení Title neobjevuje a nemohu jej vymazat a dostat tak pouze trojciferné číslo jako název souboru. Soubory mám v Total Comander 8.52a, ale nevím, co použít, abych dostal potřebný název. Poradí mi někdo? Děkuji.
Zajímavá 0 před 2211 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
MP3 tag ID3 editor. Vybrat si takový, který umí upravovat údaje hromadně a podporuje připojení k CDDB databázi. Ujasnit si systém a dělat to vždy stejně.¨
Doplnění: Zobrazování je i v TCMD možné na záložce Vlastností souboru – rozšířené. V lepší podobě lze instalovat doplněk pro ještě komfortnější práci s ID3 tagy a nejen s nimi u multimediálních souborů.
Upravil/a: Edison
1Kdo udělil odpovědi palec? aliendrone
před 2211 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Když ve Windows použiješ Průzkumník (ó ano, je to fuj…), tak si můžeš nadefinovat které informace u zvuhových souborů bude zobrazovat.
Pokud jde o změny ID tagů, je to možné také.
Pravým myšítkem na mp3 soubor, vybrat Vlastnosti. Pak záložku Podrobnosti.
Když jsem potom ukazovátkem v poli Hodnota u příslušného parametru,
naskočí mi pole které mohu doplnit / změnit.
Upravil/a: Arne1
0
před 2211 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Naprosto klasicky, jednotný postup jako cokoliv jiného.
Pravým myšítkem na mp3 soubor, vybrat Vlastnosti. Pak záložku Podrobnosti. Když jsem potom ukazovátkem v poli Hodnota u příslušného parametru, naskočí mi pole které mohu doplnit / změnit.
Bedy | 1528 | |
Michal Kole | 1199 | |
led | 1156 | |
Hlada | 1131 | |
mosoj | 1124 | |
gecco | 904 | |
www | 828 | |
badisko | 817 | |
cochee | 815 | |
Dochy | 724 |
Software |
Hardware |