Nepoznáš, bohužel. Pokud je to přímo nějaká bezpecková odrůda, mělo
by to být na štítku napsáno (stejně tak to bývá i u hroznů).
Nebo se zaměř na klementinky – je to drobná odrůda, která pecky
nemívá.
Jiný způsob jak se peckatým plodům vyhnout, mě nenapadá. Chtěla jsem
poradit, ať nakupuješ výhradně tam, kde ty nepeckatý mandarinky posledně
měli, ale to by ode mě byla rada jako bejk.. Z vlastní zkušenosti vím, že
kde měli včera várku ovoce bez pecek, dnešní dodávka může být peckatá
naopak extrémně. Každý prodejce má nejspíš víc dodavatelů a každý
dodavatel zřejmě taky nakupuje z různých zdrojů…
Mě osobně ty pecky/jadérka v ovoci až tak moc nevadí, ale když je toho
příliš, to nekonečný vyďobávání/vyplivování dovede člověku sebrat
veškerý požitek z konzumace :)
0 Nominace Nahlásit |
Pecky jsou třeba. Čistí střeva. Jen je třeba dát v případě rychlé stolice pozor na keramické křeslo, aby tělo rychle opuštějící tělo nepoškodily glazuru tohoto křesla.
0 Nominace Nahlásit |
to se nepozná -u nás to mají napsáno
nesnáším když koupím někde mandarinky a v každém dílku je pecka , to
si nepochutnám
0 Nominace Nahlásit |
pecky ani tak nevadí – vyplivnou se, horší je pokud jsou mandarinky vyschlé nebo plesnivé
2Kdo udělil odpovědi palec? lukas.zmizik, briketka10
před 4676 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvek