Jednou takhle jsem si dával špagety a nevěděl jsem, do které ruky si dát co. Nakonec jsem vzal vidličku do levé ruky a lžíci do pravé. Jeden kamarád mi vysvětlil, že správně to je obráceně. Jenže proč bych něco měl jíst tak, jak to neumím? Vidlička prostě patří do levé ruky a v pravé nemá co dělat, ne? Stejně tak nůž prostě musí být v pravé ruce. Tak jak to tedy má být?
Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? Kepler před 2020 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Obojí je špatně. Špagety se v IT servírují do hluboké misky a jedí se POUZE vidličkou. Natáčení špaget na vidličku tím pádem v pravé ruce se provádí proti okraji té misky…
doplnění: Co se týče co ve které ruce… Ono se dnes už moc nepoužívá termitologie „pravá“ a „levá“ ruka, ale „silná“ a „slabá“ ruka… Význam a důsledky jsou snad jasné…
Upravil/a: Edison
0 Nominace Nahlásit |
Jsem milovníkem špaget a naučil jsem se jíst je jako Italové – jen
vidličkou. https://www.womanonly.cz/jak-spravne-jist-spagety-budte-jako-italove/
Pokud už lžíci použijeme, pak se v tomto případě drží v levé ruce
jako pomocník, hlavním nástrojem je pořád vidlička v pravé ruce.
0 Nominace Nahlásit |
Jez špagaty vidličkou jako Ital a je jedno, jestli levou nebo pravou rukou. Já jsem pravák 🙂
Upravil/a: yuko
0 Nominace Nahlásit |
Kepler: Mě to taky právě naučili špagetožrouti… A to ti nejobyčejnější.. jak se to dělá správně… I v obyčejný závodní jídelně… kuuuuurňa… tam se žralo… 😁
No jo, ale hluboký talíř je lepší, než miska. Můžeš tak rozsypat víc strouhaného parmazánu…, mlask!
Tak mám na mysli takovou tu polévkovou… širokou.. Ne klasický hluboký talíř s rantlem… Možná by bylo lepší to popsat jako hluboký talíř bez rantlu… Široká miska…
annas | 5913 | |
Drap | 4618 | |
led | 3002 | |
Kepler | 2836 | |
marci1 | 2240 | |
zjentek | 1648 | |
ivzez | 1445 | |
quentos | 1420 | |
aliendrone | 1413 | |
elkon | 1311 |
Divadlo |
Etiketa |