Zajímalo by mne jak vydělávají prohlížeče? Žádné reklamy, nenapadá mě nic na čem by mohli vytřískat prachy. Snad jen pokud jsou nějaká rozšíření placená rozšíření tak si z něj vezmouprovizi, ale to přece nemůže stačit na vývoj, podporu, provoz, atd.?
Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? Beer4Real před 3951 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Celý internet žije z reklamy. I když reklamu většinou nesnášíme, tak byla jedním z hlavních činitelů, kteří pomohli rozšířit internet.
0 Nominace Nahlásit |
http://www.dsl.cz/clanek/2080-mozilla-a-firefox-ziji-stale-predevsim-z-penez-googlu – ten odstavec o tom je zhruba uprostřed.
Google Chrome je vyvíjen Googlem ze stejného důvodu – aby lidi více používali jeho vyhledávač, kde jsou reklamy.
Ostatní prohlížeče na tom jsou stejně.
0 Nominace Nahlásit |
No , já nevím, … , hlavně „prošacují“ dotyčné PC , nevěříte-li , podívejte se jak je vytížená paměť a spol , proč asi ??
0
před 3951 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
To s vámi souhlasím, ale můžetem mi prosím napsat jak konkrétně ty prohlížeče dostanou peníze z reklamy? A kde se ta reklama tedy zobrazuje, nebo je to něco jako když si nainstalujete prohlížeč a výchozí vyhledávač je třeba google, tak google zaplatil zato, aby měl pozici výchozího vyhledávače?
Bedy | 1528 | |
Michal Kole | 1199 | |
led | 1156 | |
Hlada | 1131 | |
mosoj | 1124 | |
gecco | 904 | |
www | 828 | |
badisko | 817 | |
cochee | 815 | |
Dochy | 724 |
Software |
Hardware |