Už přibližně dva týdny mám takový problém, nejde mi vypnout chat pro některé přátele na facebooku, nabízí se mi pouze dvě možnosti, nevím co s tím a je to velmi obtěžující, poradíte mi? Přikládám obrázek. Přes pokroilá nastavení to nejde, u kontaktů tato možnost chybí.
Zajímavá 0 před 2890 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Klikni na facebooku na chat (dole v pravo), při otevření kontaktů klikni na nastavení (takové kolečko v pravo nahoře). Klikni na „Pokročilá nastavení“ a tam to je. Zabralo mi to asi 3 sekundy, než jsem to našel a tobě to trvá dva týdny? :D
Druhá možnost je, otevřít přímo kontakt, opět kliknout na kolečko a zvolit „Vypnout chat pro …“
Upravil/a: Lovecrossed
0 Nominace Nahlásit |
No to máš blbý, já mám v nastavení chatu 3 možnosti, vypnout pro všechny, vypnout pro všechny kromě…, a vypnout jen pro některé.
0
před 2890 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Děkuji za znehodnocení mé inteligence, všechny tyto možnosti jsem samozřejmě vyzkoušel, v případě kontakt tam není tlačítko vypnout chat pro a co se týče pokročilých nastavení, tak se mi zobrazí viz přiložený obrázek :( nějaké jiné rady
Pokud to budeš dělat přes web. prohlížeč ze stolního PC (a ne přes nějakou osekanou apku na mobilu, nebo mobilní stránky), tak to tam budeš mít.
Bedy | 1528 | |
Michal Kole | 1199 | |
led | 1156 | |
Hlada | 1131 | |
mosoj | 1124 | |
gecco | 904 | |
www | 828 | |
badisko | 817 | |
cochee | 815 | |
Dochy | 724 |
Software |
Hardware |