Zhruba každý měsíc mě tam vyskočí nějaký hlášení (už si nepomatuju co tam píšou, možná nějaká aktualizace) a nabídne mi to odložení restartu od 15min, až po 4 hodiny. Jde tohle nějak vypnout? Aby se mi to tam nezobrazovalo a každý 4 hodiny mi to nepřipomínalo, že mám restartovat počítač, když jde beztak o ho..?
Zajímavá 0 před 2933 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Bolaku, nedělej si p*del a napráskej sem tu hlášku, ne že si ji nepamatuješ. Jak ti asi máme bez té hlášky poradit?
0
před 2933 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
cochee: fakt si to nepomatuju 🙂, já nemám moc smysl pro detail, ale myslím že je to nějaká aktualizace windows, já tu hlášku čet možná jednou před několika lety, a od tý doby to furt odklikávám, ale hádám že tam skáče každýmu kdo má Windows 7. takže někdo jistě bude vědět..vždycky to nabídne odložený restart v rozmezí 15 minut až 4 hodiny, a když se to restartuje, tak před naskočením Windows tam několik minut nabíhají nějaká procenta..
áá, tak už jsem to našel, je to tohleto okýnko >> http://extrapc.cnews.cz/sites/default/files/styles/xwin-galerie-clanek-300/public/oldcnews/clanky/2010/06Jun/2625/win7_tip_6_5_1_1.png a já nechci ty aktualizace přímo zakázat, jen chci, aby se tam neobjevovala ta hláška, aby se prostě windows nechal tak jak je a případná aktualizace se nainstalovala prostě až JÁ SÁM budu počítač restartovat, nebo až se sám rozhodnu ho vypnout a zapnout, často mám totiž na počítači rozdělaný věci, jsem někde pryč, a když se vrátím domů, koukám že počítač mi mezitím nabídnul tuhle „aktualizaci“, a když jsem nereagoval tak se sám od sebe rozhodl se restartovat,,,
Bedy | 1528 | |
Michal Kole | 1199 | |
led | 1156 | |
Hlada | 1131 | |
mosoj | 1124 | |
gecco | 904 | |
www | 828 | |
badisko | 817 | |
cochee | 814 | |
Dochy | 725 |
Software |
Hardware |