Máme od Investiční Leasingové zpětný leasing na byt bohužel jsme se dostali do prodlení se splátkami přítelkyně pořišla o práci a já sám na to nestačím ve společnosti už nechtějí nic řešit prosím mohl by někdo pomoci dá se něco narychlo udělat abychom nepřišli o střechu nad hlavou? děkuji mnohokrát
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? panenka, iceT před 5011 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Dá, můžete jít například do oddlužení a vyhlásit na sebe bankrot pokud opravdu nemáte na splátky střecha nad hlavou vám zůstane po dobu 5 let zaplatíte jen 30%ale budete žít jen s životního minima pokud vám to stačí ozvyte se mě na meil přes odpovědi a já vám pomůžu dělám v jedné firmě která se bankrotem zabývá.
0 Nominace Nahlásit |
to: Panenka: vaše odpověď je naprostý nesmysl co se týče toho, že nepřijde o byt!!!!!!!!!!!! Přijde o byt.
V případě, že sám na sebe vyhlásite tzv. osobní bankrot a máte váš byt na úvěr (tzn. je zajištěn zástavím právem nebo dokonce patří „leasingové společnosti“ s tím, že na vás vlastnické právo převede po zaplacení – což je asi váš případ), tak o něj příjdete!!!! O způsobu vyrovnání vašich dluhů budou do značné míry rozhodovat věřitelé!!! Osobně vám oddlužení v současné chvíli nedoporučuji, raději zvažte konsolidaci úvěrů – tzn. vemte si jeden velký úvěr u zavedené banky (ZAVEDENÉ BANKY – OPAKUJI) a tím zaplaťte všechny malé a byt. Splácejte bance. Pokud vám ani banka nepůjčí (tak jste celkem finančně v háji) a posledních tisíc korun dejte advokátovi, aby vám sepsal návrh na oddlužení. Hlavně si nepůjčujte z tzv. „nebankovních“ zdrojů – jsou to většinou lichváři, ikdyž se to na první pohled nezdá. Pokud se náhodou rozhodnete sepsat si návrh sám (což vám nedoporučuji), tak si dejte majzla, aby byl právně v pořádku, protože, pokud vám ho soud zamítne (blbě napsanej, opomenete nějakou náležitost…), tak si znovu budete moci požádat o oddlužení za 3 nebo za 5 let (teď to nevím přesně) a do té doby vás sežerou exekutoři se vším všudy. Po dobu oddlužení budete od nich chráněn.
Více k problematice oddlužování:
http://pravniradce.ihned.cz/c4-10078260-45855600-F00000_d-oddluzeni
http://www.mesec.cz/clanky/ctyri-myty-o-snadnem-oddluzeni/
0
před 5011 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvek