Může to být malinké, klidně jako krabice od od bot, hlavně aby to přes noc uchladilo pití :) Mám k dispozici polystyren, tak mě napadlo, že z toho udělám krabici a do toho vložím chlazení, ale vůbec nemam představu, jak by to fungovalo… Takže budu rád za každý nápad, ještě líp bez použití toho polystyrenu :) Děkuji za každou odpověď :)
Děkuji!
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? Zvědavý před 3915 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Tvá otázka má dva aspekty:
Nejjednodušší je ovšem koupit ´autochladničku´ už se zabudobaným chlazením (peltiérovým článkem)…
1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?Pájo Nahlásit |
Existuje jednoduchý způsob, jak chladit potraviny i v nejteplejších zemích v Africe.
Je jednoduché,možná mohou nastat problémy s hliněnými nádobami.
Ale nevadí,jako náhradu můžeš použít vanu a od sousedů si půjčíš
dětskou vaničku.
Písek se sežene,určitě je v okolí pískoviště a každý má doma
nějaké staré hadry.
2Kdo udělil odpovědi palec? annas, briketka10
před 3915 dny
|
1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?briketka10 Nahlásit |
V normální ledničce je speciální kapalina, poté čerpadlo, žebrování a to podomácku nevyrobíš. Pokud by ti vážně stačila chladnička, vzal bych nějakou tu krabičku, olepil ji tím polystyrenem co nejvíce, poté do ní dal nějaký sáček, aby ti nevytekla a do toho dal chladící vložky (ty dáš do mrazáku a následně se dávají běžně do chladících boxů či tašek.
0
před 3915 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
fcoop: mám podezření, že s plastovou vaničkou to fungovat nebude. Jsem si skoro jist, že ty hliněné nádoby jsou bez glazury a tudíž skrz ně vlhkost prosakuje…