Zdravím Vás, mám starší elektrické piano a chci se zeptat, co potřebuji, abych mohl to, co nahraji přenést do počítače. Mám model Casio CTK-601 a vzadu mám krom zdířky na AC~230V a zdířky pro připojení sluchátek také MIDI vstup, MIDI výstup a nějký Assignable JACK. Poraďte prosím, jaké zařízení potřebuji k tomu, abych mohl mé nahrávky převádět do počítače. Děkuji mnohokrát
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? chudst před 4817 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Line out – konektor Jack 3,5 mm nemá ? To by se zasunulo kabelem do kenktoru line in (jack 3,5) v PC.
Konektor MIDI neznám.
Mám takovou mlhavou vzpomínku, že se to zapojovalo na game port, ale ten už dnes v PC není.
U některých základních deskách musí být vyveden zvlášť (na desce je konektor do kterého se zapojí extra speciální kabel a vyvede se na záslepku s portem v zadní části bedny.)
Game Port dnes nahrazuje USB
0
před 4817 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Gameporty už na počítačích nejsou. Lze použít převodník MIDI-USB. Třeba zařízení v odkazu. Problém je v tom, že je potřeba softwarový syntenzátor v PC. Elektrické piano potom slouží pouze jako klaviatura, zvuk tvoří PC. Pro amatérské nahrávání lze propojit výstup na sluchátka a PC – line in.
Zdroj: www.amazon.com/Cable-Converter-Music-Keyboard-Window/dp/B0017H4EBG
0
před 4812 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvek