slyšel jsem že se po odpojení od USB ještě chvíli dotáčí a nemělo by se s ním prudce manipulovat. je to pravda? jak dlouho se to děje? popř. další instrukce jak zacházet s ext. hdd. děkuji
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 0 před 4986 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Je to pravda. Moc s ním nemanipulovat. Mě spadl z postele, nebyl to moc velký pád a od té doby, když HDD připojím k PC a a chci si z HDD pistit film, tak se mi film seká a Hard Disk začně, tak podivně hučet.
0 Nominace Nahlásit |
pokud se točí tak ho nechat v klidu, aby se dotočil. Já nejdřív vyjmu USB kabel a až se dotočí tak vyjmu napájecí kabel.
0 Nominace Nahlásit |
Zácházet jako s notebookem. Konstrukce hd v notebooku a externím hardu je stejná. Přehnaná opatrnost není nutná, ale když to halt spadne z výšky na zem ?
0 Nominace Nahlásit |
Ako každé elektromechanické zariadenie, pracujúce s mikrovzdialenosťami je aj HDD náchylný na otrasy. Určité malé otrasy znáša až po odpojení od počítača a automatickom zaparkovaní čítaco-zapisovacích hláv do stabilizovanej polohy a vypnutí.
0
před 4986 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Externí HDD se odebírá stejnš jako jiné zařízení USB. Přes položku bezpečně odebrat zařízení. Mám Externí HDD Portable to již neobsahuje napajecí kabel
0
před 4986 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekBedy | 1528 | |
Michal Kole | 1199 | |
led | 1156 | |
Hlada | 1131 | |
mosoj | 1124 | |
gecco | 904 | |
www | 828 | |