Ahoj, moje neteř se dnes bála jít do školy, protože její spolužačky ji minulý rok dost „otravovaly“ – šikanovaly. Musela jim prý dávat svoji svačinu, peníze a volaly z jejího mobilu. Řekla mi to včera. Mám o ni strach. Neteři je 8 let.
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 0 před 5544 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Uvědomit o tom učitelku,eventuálně ředitele,nebo i policii. Pro vaši neteř bych doporučil pohovor s odborníkem z oblasti psychologie a to proto, aby se sama uměla bránit.
0 Nominace Nahlásit |
Určitě o tom uvědomit třídní učitelku, ředitele školy a ihned začít problém řešit.
0
před 5543 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Promluvit s třídní učitelkou, ta to musí řešit. O všem s neteří mluvit. Nesmí si to nechávat pro sebe. Měla by to ale řešit spiš maminka.
0 Nominace Nahlásit |
VŠE O ŠIKANĚ
Zdroj: http://www.sikana.org/
0Kdo udělil odpovědi palec? LuciJe, GangstaHelper
před 5543 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
loni jsme řešily to samé zašli jsme za učitelkou ale ta neměla čas se tím zabývat takže jsme navštívily psycholožku a ta nám velice pomohla a zakročila i ve škole a řekla nám kdyby se situace znovu opakovala letost tak že stačí zavolat a ona už to bude řešit s policíí syn byl na tom tak špatně že musel brát i antidepresiva není to dobré oddalovat aby pak nebylo už pozdě
0
před 5542 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
určitě zajít za učitelkou ale ve většine případů je lepší přestup na jinou školu
0
před 5535 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1712 | |
marci1 | 1092 | |
annas | 763 | |
quentos | 744 | |
ivzez | 715 | |
zjentek | 712 | |
iceT | 687 | |