Prý se dá tohle všechno platit v jedné jediné složence, nevíte někdo kde a jak se to zařizuje? Přítelkyně se chce vyhnout poplatkům navíc a já nemám absolutně tucha.
Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? marci1 před 2388 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Vyřiďte si na poště placení pravidelných měsíčních (i jiných)
úhrad prostřednictvím SIPO. Zaslání vyúčtování za všechny platby
13,– Kč/měs. 🙂
https://www.ceskaposta.cz/sluzby/platebni-a-financni-sluzby-cr/sipo
3Kdo udělil odpovědi palec? Hlada, independent, Brblal
před 2388 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
není pohodlnější a především mnohem levnější (rozuměj: zdama) zřídít si třeba u FIO/mBank účet bez poplatků a tam nastavit pravidelné měsíční platby na přesný den v měsíci kdy bys chtěl aby odcházeli. Nastavení takové pravidelné platby je otázkou sekund, a je to zdarma nejen v okamžiku nastavení ale i každý měsíc kdy se platba provede. SIPO je dnes přežitek. Další pohodlný způsob a zcela bezplatný způsob je nastavení inkasa přímo v bankovnictví, pokud dodavateli důvěřujete jen nastavíte limit kolik maximálně si může měsíčně strhnout a dál už se o to moc nestaráte. Nanejvýš tak jednou do roka zkontrolujete zda všechno odcházelo v očekávaných částkách.
Upravil/a: anonym
0 Nominace Nahlásit |
Ano, my to SIPO máme, každý měsíc přijde poštou SIPO, kde jsou všechny platby najednou, také platba za rozhlas a TV.
Zaplatit se to může na poště nebo převodem na účet, já to platím převodem z mého int. bankovnictví, funguje to dobře, na zadní straně složenky je číslo účtu (myslím u ČSOB) a tam to každý měsíc posílám převodem. Na poštu nemusím.
Upravil/a: Brblal
0 Nominace Nahlásit |
Jo SIPO. Musel jsem si zřídit kvůli tomu že bytový podnik co má v péči náš dům umí přijímat jen platby v hotovosti nebo přes SIPO. Takže mám SIPO kvůli jedné platbě a hradím ho inkasem z účtu. Schýza…
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvek