Mám složku s html a javascript soubory. Spustitelný je logicky html soubor. Jak z toho html vytvořím exe soubor? Chci z toho udělat celkově aplikaci spustitelný v podobě exe souboru. Je to jakýsi chat s robotem. Pokud víte i víc, jak to pak předělat ještě do androidu aplikace, exe soubor?
Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? replicator před 2597 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
„Spustitelný je logicky html soubor“ – tomu nerozumím, ty umíš spustit soubor html??? Mě to nejde, já ho dovedu pouze otevřít a zobrazit v programu, který je pro tyto účely zhotoven. Nevím čemu se v programátorské hantýrce říká složka, já znám jenom adresáře a ty spustit asi nepůjdou. Vykašli se na tvorbu aplikací a zatím studuj.
0 Nominace Nahlásit |
Je to nesmyslný požadavek, jako bys chtěl z mp3 vytvářet EXE, opravdu hloupost. Jednak tím příjdeš o multiplatformnost, exe je windows only na androidu ani nikde jinde takový soubor vůbec neotevřeš, dalším nedostatkem je fakt že exe skoro nikomu nepošleš, každý komunikační program to označí za nebezpečnou přílohu a zabrání na druhé straně jejímu otevření … čím dříve na exe zapomeneš tím lépe.
Upravil/a: anonym
0 Nominace Nahlásit |
HTML soubor není spustitelný není
a ze složky nevytvoříte soubor .exe.
Stejně jako Ge0rge bych to ani nedoporučovala.
Buď vytvořte program nebo chat.
0 Nominace Nahlásit |
Jablka a hrušky. Exe nevytvoříš z html, už je vysvětleno jinými lidmi
tady. Do androidu můžeš ale html převést jednoduše, třeba pomocí
PhoneGap nebo Intel XDK.
Pokud bys chtěl exe appku, tak je třeba se naučit programovat a celé to
překopat do kódu, jehož kompilací dostaneš právě spustitelný soubor
s koncovkou exe. (nejčastěji VisualStudio, QtCreator, CodeBlocks, nebo
nějaké přímo javy atp.)
0 Nominace Nahlásit |
Samozřejmě to lze.
Můžete zkusit Electron: https://github.com/electron/electron
Bude třeba znalost programování, ale jestli existuje nějaký generátor to
netuším.
0
před 2596 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Pokud jde o možnost z „webové stránky“ udělat android aplikaci pak tě nasměruju na projekt APACHE CORDOVA, který právě toto umí a řeší velmi elegantně …
podobnou hloupost třeba dělají ti kteří místo aby poslali ZIP archiv z něj vytvoří tzv self-extract EXE, ale neuvědomí si že tím všechno jen zkomplikují … prostě takovou pitomost nedělat, prostá rada.
Bedy | 1528 | |
Michal Kole | 1199 | |
led | 1156 | |
Hlada | 1131 | |
mosoj | 1124 | |
gecco | 904 | |
www | 828 | |
badisko | 817 | |
cochee | 815 | |
Dochy | 724 |
Software |
Hardware |