Zajímá Vás třeba, že když se hněváte, prokazujete druhýmu úctu? Víte že existuje asi 30 druhů marastu, tedy toho zparchantělýho hněvu.. A nakonec Víte že když se hněváte na svý dítě a mluvíte přitom s předstíraným klidem ve smyslu „na děti se přeci nekřičí“, že to dítě stejně „čte“ to co cítíte a ne co říkáte?! (pochopitelně má dítě z toho zmatek a tady můžou vzniknout nějaký ty první pokrouceniny v našich citlivých myslích) těším se Honza
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 0 před 3702 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
NE
Když mě někdo n@sere, tak zuřím a řvu:-((( Je potřeba to dostat ven, jinka by se člověk zcvoknul. Je to i prevence. Většina lidí mě osobně naštve jen jednou:-))) Víc příležitostíí jim nedávám.
Jiné je to s dětmi, tam počítám, někdy i do sta:-))) Odejdu se uklidnit a pak vysvětluji:-)))
0 Nominace Nahlásit |
NE
Ne i ano:DD
Právě jsem se hněvala na „jjj123456789“, (ale já když se hněvám, tak
nejsem zas tak zlá…i když umím být i sprostá – ale jen
vyjímečně:DD)
http://www.odpovedi.cz/otazky/existuje-slovansky-jazyk-ve-kterem-neni-slovo-jebat
0
před 3702 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
ANO
..a souhlasím s tebou plně, že zparchantělý děcko může dostat do držky bez zbytečných gest a slov ..rychle a férově
0
před 3702 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
NE
není to špatné a naopak potlačovaný hněv může způsobit velké (nejen zdravotní) problémy. Takže ho zvládám tak, že mu prostě dám volný průchod.
0
před 3702 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
ANO
Hněvat se je podle mě špatné. Hněv je stres. Dá se vše ( téměř ) zvládnout v klidu. 🙂
0
před 3693 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 3375 | |
annas | 2020 | |
marci1 | 2004 | |
Kepler | 1901 | |
mosoj | 1775 | |
da ny | 1308 | |
zjentek | 1186 | |