Proč nové pohádky nemají ten půvab klasických?
Doplňuji:
Dr. Axl: Ano, nejen móda se opakuje, někdy i otázka – i když možná
sis všiml, že se ptám i na něco jiného, než jen na název pohádky.
Přesto Ti děkuji.
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? annas před 4491 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
S čerty nejsou žerty a Čert ví proč. A z těch kreslených Na vlásku a Megamysl.
0 Nominace Nahlásit |
Poněvadž žijeme v jiné době, proto mají jiný „půvab“ – pokud
se to tak dá nazvat..
Nepatří otázka náhodou do kategorie zábava ?
0 Nominace Nahlásit |
Skoro všechny „staré“…
A asi proto, že už nejsem dítě a dívám se na to trochu jinak…
0 Nominace Nahlásit |
každý jsme vyrůstali na nějakých pohádkách, proto máme radši ty starší. Naše děti zase vyrůstaly na jiných pohádkách a tak je ve stáří budou mít radši.
0 Nominace Nahlásit |
Dr. Axl: Kodexy máš možná přečtené a pamatuješ si z nich vše (já je ještě nestudovala). Zato si málo všímáš, kdo Ti co říká. Už jsem Ti jednou říkala, že jsem sem vložila před 2 lety či kdy jednu otázku a to bylo vše. Čili jsem tady nováček, co už teď nestačí zírat, jaké jsou tady vztahy :) Proč? Zboří se svět, když se někdo zeptá na něco, na co se ptal už někdo jiný? V životě je to taky tak, je to celkem přirozené a navíc ne každý tady sedí denně 24 hod. Na všechny otázky, co se tady kladou, lze najít názor a odpověď i jinde. Pak by tedy odpovědi.cz neměly žádný smysl.
ad beer, kategorie je to nejmenší (táže se na filmové pohádky), horší je opakovaná samotná otázka.
Ano, to je myslím hrozné :)) Hlavně jaksi pořád chybí odpověď, proč se dnes netočí pohádky, které by byly plné pohody a dobra a člověk by se po jejich zhlédnutí cítil pozitivně. Je to tím, že už jsou málokdy ryze české, protože není dost peněz a že koprodukce tam zanáší cizorodé nečeské prvky? Nebo že pohádka bez násilí a temnot by byla dnes už směšná? Nebo je to tím, že lidi už ani neumí na chvíli vypnout a trochu si hrát? Že raději poučují a tváří se nadřazeně, než by byli vstřícní k ostatním? Je to dobou? Nebo už jsou klasická témata vyčerpaná? No nic. Promiňte, že jsem se ptala, pánové. Hezký den.
OK, těch opakovaných a přitom pár dní starých je tu čím dál víc a asi to poroste a poroste…děs. Přidají slůvko – už to není opakovaná ))