Každá, kterou prožiju podle svých představ .Hlavně mizím z domova......
0 Nominace Nahlásit |
Pro mne jednoznačně ta mým mužem. Je jedno, kam jedeme, my si to vždy zařídíme tak, aby to tam pro nás bylo nějak výjimečné.
0 Nominace Nahlásit |
pro mě je nejlepší dovolená taková že cestujeme všude kolem a vracíme se domu večer a že je klídek a zábava.;)
0 Nominace Nahlásit |
Určitě taková, jakou si každý z nás v pohodě prožije sám nebo se svými bližními. Rozhodně to nemusí být třeba včera avizovaná cesta kolem světa letadlem za cca 700 tis., korun na osobu.
0 Nominace Nahlásit |
Mě nejvíce vyhovuje odjet někam tábořit daleko od lidí. Vypnu telefon, odložím hodinky, jednou za týden zajdu do civilizace nakoupit a moc pěkně si to užiju s partou přátel. Jezdívám už několik let většinou na tři týdny, někdy i více.
0 Nominace Nahlásit |
Já si ideální dovolenou představuji tak, že všichni vypadnou z domu a já se budu moci učit nebo si číst, popřípadě chata, klid, knihy a nějaké ty pěší výlety k historickým památkám k tomu.
0 Nominace Nahlásit |
Nejlepší dovolená. Jak kdy. Někdy si člověk potřebuje odpočinout fyzicky a případně trochu zlepšit zdraví. Na to je pro mě dobrá dovolená např. na Slovensku v termálkách. Někdy naopak si potřebuje odpočinout z práce psychicky. Na to je dobré vypadnout z práce a zatížit mozek něčím jiným nevšedním. Mě osobně pomáhají poznávací zájezdy, případně si s přáteli sjet nějakou řeku. Vlastně jakákoliv turistika je vynikající.
0 Nominace Nahlásit |
Dobrý den, pro mě je nejlepší dovolená taková, kde můžu kombinovat relaxaci s aktivním odpočinkem. Miluji přírodu a turistiku, takže ideální je pro mě pobyt někde v horách nebo v blízkosti vody. Na letošní dovolenou jsem si pořídila cyklistický batoh, se kterým plánuji vyrazit s přáteli na kolech po krásách Čech.
Ano ano :) Moc se už těšíme, až prožijeme společný čas. Jako doma bylo fajn, ale těšíme se na dovolenou :) Jedeme na vysočinu do https://www.resort-snezne.cz a jako doporučuju. V srpnu tam mají i animátory pro děti, prostě paráda :)