Tedy věc, kterou máte rádi, písnička, film, seriál, ale stydíte se za
to, nebo byste toto mezi přáteli nepřiznali?
Pojem: „Provinilé potěšení je něco, jako je film, televizní program nebo
hudební skladba, kterou si člověk užívá, přestože chápe, že to není
obecně považováno za vysoce ceněné nebo je považováno za neobvyklé nebo
podivné.“
https://www.youtube.com/watch?v=jreZW9Zud-w&ab_channel=REFRESHERCZ
Za mě Lady Gaga – Poker face, :D
Zajímavá 0 před 749 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Nic takového nemám.
Lidí, se kterými sdílím své soukromí, je na tomto světě velice málo. A vždy jsou to lidé otevření; pokud bych seznal náznak pohrdání nebo odsouzení, tak to budu brát jako selhání na své straně a problém, a já problémy řeším: vyřadím ho ze svého okruhu. Nemyslím tím, nutně, to, že ho ani nepozdravím, ale, jednoduše, s ním své soukromí přestanu sdílet.
Upravil/a: quentos
0 Nominace Nahlásit |
Nemám problém s Ruskem za Putina, líbí se mně jako všechno, třeba jako Kongo, nebo nevím no… Kanada 🤷♂️
0 Nominace Nahlásit |
Nebuď zvědavej, budeš brzy starej. A když už, tak by byla slušnost napsat tu svou.
0
před 749 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Ja se za to nestydim. Miluju zradlo, kavu, jazyky, house a modely vlacku. To je muj zivot. Dekuju.
0
před 748 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Prosím vás, žijeme v Česku, tak ti pišme česky. Moje „provinilé potěšení“ je třeba sledování kvalitních filmů mého žánru. Nemusí to nutně být nějaké akční, mám rád i dramata a romantické filmy. Vede u mě třeba Tacho anebo Líbáš jako ďábel. Ale samozřejmě nejlepší české filmy jsou ty od Svěráka aspol. anebo jiné klasiky. Ty si rád pustím kdykoliv. A největší počet blaženosti je, když si mohu v pátek večer s Moravskými brambůrky a moravským vínem sednout právě k takovému filmu a sledovat. 🙂
0
před 748 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 8223 | |
led | 4069 | |
Kepler | 3462 | |
annas | 3402 | |
hanulka11 | 2783 | |
marci1 | 2778 | |
zjentek | 2725 | |