my míváme kapra – řízky mi moc nechutnají a tak máme pečenýho
kapra a vy ?
nebo znáte nějaký neobvyklý recept?
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 3Pro koho je otázka zajímavá? anonym, manon, anonym před 4406 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Vánoční svátky neslavím od dětství, tak nemívám k štědrovečerní večeři nic konkrétního.
0 Nominace Nahlásit |
Jako každý rok!
Doplňuji:
Chci tím říct,že bez čočkový polívky,smaženého kapra(podkovy) a
bramborového salátu si nedokáži představit štědrovečerní večeři. Ta
doba se kvapem blíží a já se na ni těším jako kura na sopel.
Upravil/a: anonym
4Kdo udělil odpovědi palec? manon, Drap, anonym, vanromanka
před 4406 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Rodinná. Na stole aperitiv, pak rybí polévka, řízky z kapra a vepřové třízky taky a bramborový salát. Více méně klasika.
4Kdo udělil odpovědi palec? Damiana, anonym, vanromanka, Drap
před 4406 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Řekla bych, že takový dotaz tady také padá každoročně a že stačilo jen nahlédnout do starších odpovědí. Nicméně já na takový dotaz ještě neodpovídala, takže to risknu: u mne klasika, rybí polévka, bramborový salát, smažený kapr. S tím rozdílem, že u nás doma to bylo bez polévky, jsem na toto štědrovečerní jídlo zvyklá od mala. Měnit na tom nemám chuť vůbec nic. Asi při takové jednotvárnosti dokážu i dožít.
0 Nominace Nahlásit |
vanoce neslavíííím.sakva,ale jakto,ze je slaví ateisté,kdyz jsou to udajně křestanske svatky?to je na svete pokrytcuuu.
0 Nominace Nahlásit |
ryba, bramborovej salát a klobása ;{)> takže se celkem držíme tradice, i když ta ryba většinou nebejvá kapr (jelikož je tehdy jeho sezóna, bejvá drahej, my si to radši vynahradíme daleko chutnějším a zdravějším candátem). K tomu pivo nebo víno – poslední dobou já se sestrou pivo a máma je s vínem jak kůl v plotě ;{)>
0
před 4398 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Manon,teď nevím,jestli máš hrubku v zetku nebo v téčku. 😁
Takové břízky,šikmo krájené,tak to nemá chybu. Copak já zlobím? 😁
Jo jo, šikmo nakrájet… Nezlobíš, jen si trošku utahuješ ze slepé manon :D Ale právem, tak je to v pořádku :)
Co to,že by metanol?
Drap | 8208 | |
led | 4068 | |
Kepler | 3462 | |
annas | 3402 | |
hanulka11 | 2783 | |
marci1 | 2777 | |
zjentek | 2713 | |
briketka10 | 2514 | |
quentos | 2018 | |
aliendrone | 1938 |
Aktuality |