Žádná, už jsem přerostlý, nevzali by mne. Když jsem kdysi vybíral pro děti, tak to bylo snadné. Vybral jsem tu jedinou dostupnou.
0
před 975 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Hlavní kritérium je, aby se v ní neučilo, ale aby si v ní děti mohli jen hrát a neměli žádné povinnosti. Ty přijdou až vstupem do první třídy ZŠ.
0
před 975 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U nás to bylo snadné, v době, kdy naše děti chodily do MŠ, byly školky dá se říci na stejné úrovni. Nikdo si nevymýšlel hlouposti a fungovalo to dobře. Děti byly spokojené, vyhrály si a přiučily novým věcem. Takže šly do školy dobře připravené. Spokojenost byla i ze strany učitelek v MŠ také. Byla to jen otázka blízkosti MŠ k bydlišti, což se také povedlo. A o prázdninách se školky různě zastupovaly, aby se vyřešila doba, kterou nemohli rodiče mít např. dovolenou a děti musely do jiné školky. Učitelky měly také nárok na volno.
Upravil/a: elkon
0
před 975 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Kritéria jsou jednoduchá, najít alespoň jednu v dosahu, kam se vaše
dítě kapacitně
vejde.
0
před 975 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Tím, že jsem chtěla dát dceru do anglické školky, tak se mi okruh zúžil a to o tolik, že jsem jinakonec dala do školky soukromé a jsem moc spokojená.
0
před 948 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Jaký máte názor na soukromou mš ? Myslíte, že poskytují stejné vzdělání jako ve státních školkách ? Nejvíc v dosahu máme tady tu soukromou školku www.trojskalabut.cz a co mě hodně zaujalo je ten výběr kroužků.