… v tom případě se dívej na cenu >>> ty nejdražší vydržej stejně jak ty laciný, ale maj tam více těch zbytečností a tím pádem i více kurvítek (překlad: https://cs.wikipedia.org/wiki/Kaz%C3%ADtko) …
0 Nominace Nahlásit |
Kdybych já teď kupoval, tak raději aby měla ještě nahoře gril. Grilovaná klobáska chutná lépe než jen mikrovlnkovaná. Po stránce ovládání souhlas, raději knoflíky než složitá menu
0 Nominace Nahlásit |
Hlavně aby měla postupný a stáletrvající výkon dle určeného stupně ohřevu. Ty laciné chvíli jdou a chvíli ne, to je špatně.
0
před 2518 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Koupil sem Samsung a vydržela 3 roky. Předtím jsem měl General Electric ta vydržela dlouho. Mám vestavěné dokuchyňských skřínek. V bílé kuchyni jsem měl bílou, v jasanové kuchyni v jiném státě v barvě dřeva a teď na Floridě v kuchyni z ořechového dřeva mám jakousi kovovou značky KitchenAid. Ono si nevybereš a já nevím jaké značky jsou k mání v CZ. Doporučil bych známou značku velké firmy a zrovna může být mizerná.
Jak říkám 3 roky a zázrak bude 5 let.
Pračku i zvlášť sušičku mám obě Bosch a taky pračku nádobí. Zatím
6 let bez poruch. Sporák a obě lednice Samsung, ale lednici bych nejraději
vyhodil a už doma Samsunga nechci. Nejhorší je, že si stejně nevybereš.
Jo, jsem Amík 32 let. Miluju docela KitchenAid ve všech spotřebičích.
0
před 2518 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Jak píše Arne, určitě s grilem (nejen klobása, ale i chleba, rohlík,
… :) )
Tak je dobré se dívat, jak je uvnitř veliká, aby se tam vlezl
oblíbený talíř…
0
před 2517 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Já právě nějaké vymoženosti jako grilování apod nepotřebuju :)
Stačí obyč. Něco jak tu doporučuje Jurek.
Všem díky, mrknu se asi na tu Oravu, mají jich několik takových.
Jestli chceš, aby ti vydržela a stačí ti takový, tak je to dobrá volba. Orava je celkově kvalitní značka.
Mám tuto: http://www.zenavdomacnosti.cz/jak-vycistit-mikrovlnku/
ta by mohla splnovat, co potřebuješ. Je to značka Orava. Chvíli už jí
mám, je dobrá.
tatanka: VŠECHNY mikrovlnky chvilku jdou a chvilku ne, nejsou-li nastaveny na 100% výkon. Je to dáno principem záření magnetronu – nedá se jeho výkon regulovat jinak než přerušováním záření, on neumí zářit ty mikrovlny „jen trochu.“ Takže například výkon 80% mikrovlnka provádí způsobem 8 sekund záření, dvě sekundy pauza – a podobně. Akorát u těch levných rozeznáme stavy „jde – nejde“ sluchem, u drahých většinou ne.