Vadí vám že v restauracích neoznačujou co dávají za rýži, tředa jako u knedlíků je HK, BK, KK. Například dlouhozrná rýže je dobrá a parboiled už mi smrdí z dálky. Problém je že má zřejmě pro kuchaře na talíři lepší vzhled a nerozvaří ji.
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? kropitko před 5301 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Příště,až si budete chtít dát v restauraci rýži,tak se klidně servírky zeptejte,jaká rýže to je,pokud bude pitomá a nebude to vědět,tak ať se doběhne zeptat kuchaře. Je to běžná praxe,tak se neostýchejte a klidně se zeptejte. Zažila jsem hosty,které zajímalo,jestli jsou knedlíky domácí,kupované,případně od jaké firmy. A to nejen u knedlíků,třeba i u masa,zda je bio apodobně. „Náš host,náš pán“,tak by to mělo být.
0 Nominace Nahlásit |
U brambor to taky nepíšou, jestli jsou ranné (nebo rané?), pozdní či
jaké. Někdy napíšou nové brambory.
A jinak mi to nevadí, protože si dám raději knedlík než rýži-po rýži
je hlad ať je jakákoli.
0 Nominace Nahlásit |
to Miroslavst-rané:)
a jinak je mi to jedno,rýži si dám jen doma nebo u větví:)
0 Nominace Nahlásit |
Nevadí. Kdyby mi na tom záleželo, tak se zeptám. Kdyby psali podrobnosti ke všem položkám, tak by se ten jídelníček asi pěkně rozrostl
Rýže parboiled mi nijak nevadí.
0
před 5301 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |