Skleněná, plastová nebo celonerezová? A jakou máte vy?? Podle mě
skleněná je blbá, protože se může rozbít a pálí. Plastová je blbá,
protože po čase začnou odpadávat jemné částečky plastu a usazuje se tam
vodní kámen. Celonerezová sice vypadá dobře, ale taky pálí. Jakou máte
vy?
Doplňuji:
Pro bolak : Divil by ses, kolik času lidi stráví vybíráním rychlovarné
konvice. Dělala jsem promo akci v elektru a byla jsem tam celý den, takže
vím, že největší zájem byl o konvice a lidi si je vybírali průměrně
asi tak 20 minut. :)
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Upravil/a: horke-kakao
Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? kavac před 3933 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Plastovou
mám Plastovou po zkušenostech a reklamacích se
čtyřmi Celonerezovýmí konvicemi jsem se rozhodla
právě pro ten plast mám ji 5 let a je perfektní až se
rozbije koupím si Tefal zase plast, ale v modré barvě..
0 Nominace Nahlásit |
Jinou (napište do diskuze)
Nemam konvici …zda se mi to zbytecne .. na vareni kavy pouzivam ..džavu .. a na caj zase konvici z varneho skla …nebot v konvici jako takove nikdy neodhadnes teplotu vody na caj …ve sklenene alespon trochu a to tak …ze kdyz se zacnou dole delat male bublinky voda na caj je hotova …piju jen zeleny caj a.. Cesminu Peruanskou ..takze Mate…:)
0 Nominace Nahlásit |
Plastovou
Nejlepší v čem? Nerezová stojí 5× tolik co plastová, a na plastovou je záruka 2 roky, takže pokud ti na nerez dají záruku 10 let, ber ji.
To bylo co se týče financí, jinak všechny konvice umí vařit vodu, což je jejich hlavní účel a proto si je lidi kupují, né proto že se leskne, má pěknej tvar a nebo hezky cinká když do ní ťukneš lžičkou, to je třeba si uvědomit.
2Kdo udělil odpovědi palec? briketka10, zzzzz
před 3933 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Celonerezovou
Konvice umoňuje nastavení typloty po pěti od čtyřiceti do sta stupňů a udržovaní teploty po neomezenou dobu.
0 Nominace Nahlásit |
Celonerezovou
Doplňuji:
V práci používáme celonerozovou konvici, je to nějaký levný noname
šmejd. Doma konvici nepoužíváme, vaříme na plynu.
Upravil/a: kavac
0 Nominace Nahlásit |
Celonerezovou
Doplňuji:
Mám celonerezovou, kterou jsem dostala darem, ale kdybych ji nedostala, tak
bych si rychlovarnou konvici nepořizovala.
Upravil/a: marci1
0 Nominace Nahlásit |
My máme tuhle https://www.okay.cz/varna-konvice-russell-hobbs-21670-70-1-7l/. A tu jsme koupili hlavně proto, že se nám líbila. Dobře… Mně se líbila :D A je super.
Já mám celonerezovou od Sencor. Sice byla dražší než obyčejná plastová, ale fakt bych už nechtěla riskovat, že by se do vody uvolňovaly nějaké toxiny z těch plastů. Tu svou jsem si našla na https://www.vybavdomacnost.cz/ :) Umí i různé teploty, což je na moje čajíčkování úplně ideální.
Varná konvice http://rychlovarne-konvice.cz/prace-s-rychlovarnou-konvici/...ze začátku u nás byli asi dvě, co si pamatuji v plastové podobě a pak jsme přešli na nerezovou konvici, na kterou nedáme dopustit
Já jsem ted koupila keramickou varnou konvici od značky Orava a jsem natšená, děsně krásná :) Tak snad i vydrží.
keramickou varnou konvici? To jsem ještě neviděla, ani nevím, že se něco takového vyrábí, se musím mrknout.
Jikra – já mám sice taky celonerezovou konvici, ale skleněná s podsvíceným dnem ( nejlépe fialově ) by se mi mooooooooooc líbila. Ani vodu by vařit nemusela 🙂