Tak Favorita bez rzi do 16ti tisíc korun s prohlídkou od nějakého technika který když chybí tak do 11000 s tím, že cca 5 – 8 tis. zaplatíš za nějaké nešvary na motoru. Pak spotřeba by měla být do 7 litrů ale i míň. http://www.sauto.cz/ Hlavně díly jsou na český auto levný. A nejezdit zbytečně na prohlídku auta daleko, šetří to nervy. Teď je nejvhodnější doba na nejlevnější nákup, zima. Jaro – pozdě.
0 Nominace Nahlásit |
tak je to dost málo,těch 20 t. . Zajistit aby na kupovaný auto kouknul někdo kdo tomu rozumí a jít do Fáva nebo Feldy.Za málo peněz hodně muziky..
2Kdo udělil odpovědi palec? BENYTA, GTA Andreas
před 4264 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Mám Formana z roku 1994,můj přítel Fabii Combi z roku 2001. Naprosto
nesrovnatelné.Moje kombinovaná spotřeba 7–8 litrů na 100km,i v těch
19 letech,pravda,nelítám s ním,hodně používám volnoběh,studené
starty spolehlivé,samozřejmý pomalý rozjezd,pomalé řazení,auto si
řekne vše zvukem motoru – s jiným majitelem by už možná bylo
v ekolikvidaci…
Ekologické dani jsem se vyhnula darovací smlouvou…
Nedám dopustit na starší auta,ač ekolog,vím,že emise mám v normě…
Co se nedá spravit šroubovákem prostě nechci!
Požadovaných 20 000kč ani neutratíš,jen se k autu musíš chovat šetrně
a prohlídka odborníkem,je samozřejmě nutná,jak se kdysi říkalo,kupuj od
prvního majitele,který auto vytáhnul z garáže jen na
Dušičky…nevím,jestli dnes ještě takoví jsou…
PS: svoje nedám 🙂
0 Nominace Nahlásit |
Záleží na tom k čemu ho budeš užívat a jaké máš nároky. Dobré auto je např. Renault Twingo, dá se pořídit kolem 15.000,– Kč, uvnitř je spousta místa, je celkem spolehlivé, opravy nejsou drahé a málo žere, ale nemá moc velký kufr a na kamarády s ním asi dojem neuděláš, ale dá se koupit verze s plátěnou střechou a jízda v něm je jak v plážové bugině, docela zábava. Možná je to otázka názoru, ale je to podle mě rozhodně lepší volba než ojetá Felicie.
0 Nominace Nahlásit |
mallone, je jedno jaké, ale hlavně schánějte takové, kde již byla uhrazena ekologická daň, nebo se Vám to prodraží. Pak ještě možnost osoba, která je osvobozena od poplatku…
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvek