Pro mne to ani tak trapné nebylo ale pro jednu holku to asi trapas byl.Když jsme se tedy setkali tak jsem jí vyprávěl něco legračního.Moc se tomu smála a jak se smála tak se hlasitě upšoukla.Hodil jsem to do autu a začal na něco ukazovat.Dělal jsem že jsem nic neslyšel.Chudák byla rudá jak rak. 🙂
0 Nominace Nahlásit |
bylo přes inzerát. Daná osoba se popisovala jako „blondýna s modrýma očima“; nakonec na mě čekalo cosi s příšernými červenými melíry, hulilo to jak tovární komín a vedlo to s sebou psa, kterého mělo v úmyslu vyvenčit a zabít tak dvě mouchy jednou ranou. Takže jsem na svém – vlastně prvním – rande s dotyčnou venčil psa, který situaci vystihl vskutku nejpřesněji – situace na po***ání…
0 Nominace Nahlásit |
No i já před mnoha lety zažila schůzku na inzerát. (jako guentos). Chlapec mi sice psal krásné dopisy, byl velice slušný a milý… ale na rande přišel příšerný „hybrid“ v ještě příšernějších brýlích a bohužel pro mě, s mojí fotkou v ruce. Já trubka jsem mu ji poslala, ale on mi svojí ne (asi věděl proč). A jak se ke mně blížil, hned se mi rozsvítila varovná kontrolka v hlavě a zahájila jsem ústup. On mě dohnal a zeptal se, jestli na té fotce jsem to já… a já jsem se normálně zapřela, že to já nejsu. A prchala jsem pryč, nechala jsem ho tam stát. A tak moje první a provždycky už i poslední námluvy přes inzerát skončily. Hrůůůza !!!!
0 Nominace Nahlásit |
já si našla kluka na inzerát..měli jsme se sejít,rande bylo domluvený jen jsem nevěděla jak vypada tak jsem -na tom místě jeden stál-k němu přišla a povídám ahoj jsi to Ty-a ten dotyčný-ne-to nejsem já..ted já se tak lekla a zvažovala dvě varianty-bud si dělá srandu nebo se mu nelíbím-bohužel to byla ta třetí která mě nenapadla-že to nebyl on-tak jsem zmizela jak pára nad hrncem-ten druhy právě přicházel..nakonec se zněj vyklubal vlezlí..maminčin mazánek kdy se každá naše schuzka konala za asistence jeho maminky-no uznejte to byla sila..po měsici jsem vzala roha-a inzeráty děkuji pěkně-už ne
0
před 5364 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Když jsem šla s klukem,který se mi moc líbil poprve do kina a všimla si,že má rozepnutý rozporek.Strašně jsem se styděla ho na to upozornit.Nakonec si toho všiml sám a ve finále jsme se příhodě zasmáli.
0
před 5363 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1712 | |
marci1 | 1092 | |
annas | 763 | |
quentos | 744 | |
ivzez | 715 | |
zjentek | 712 | |
iceT | 687 | |