dobrý den, Ovosan max dávka tak jak je psáno na stránkách ovosanu, vyjde to však velice draho a z me zkusenosti se mi to moc neosvedcilo, zkusil bych se poohlednout po lecbe na kterou je mozne ziskat financni prispevek nebo nejakou dotaci. Např. Oncolan atd.
0 Nominace Nahlásit |
Onkolan je lék který zmírňuje vedlejší účinky chemoterapie.
Ovosan je doplněk který by měl působit přímo na nádor. Ber ho podle
návodu.
Bohužel cena vychází vysoká, ale jde o život !
Osobně doporučuji graviolu ( pozor, ale sušené plody ) v kapslích. Ty
listy pro jistotu též.
0 Nominace Nahlásit |
ano je pravda ze ovosan inzeruji jako lek na rakovinu, zda opravdu pomaha to nevim, oncolan je lek ktery eliminuje vedlejsi ucinky chemoterapie a radioterapie, to opravdu mohu potvrdit, zaroven kdyz jsem ho uzival, tak jsem studoval betaglukany a je mnoho vyzkumu ktere prokazuji protirakovinove ucinky, tezko rict jak to funguje, kadopadne ja osobne jsem odpurcem doplnku stravy ktere se tvari jako lek na rakovinu, u oncolanu aspon mohu potvrdit ze ty vedlejsi ucinky opravdu eliminuje, ovosan se mi bohuzel neosvedcil, ale treba je pravda jinde
0
před 4001 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Ovosan brat asi podle navodu, kazdopadne ovosan onkologové příliš nemusí. V masarykově mi řekli, že to je vyhazování peněz. Pokud podstupuješ chemoterapii, klidně ovosan dál užívej a zkus, třeba budeš mít štěstí a zabere ti, ovosan působí na každého jinak. K tomu ti určitě doporučuji oncolan, dal mi ho onkolog, aby mě nezničila chemoterapie a ozářko. Hlavně si zažádej o finanční příspěvek!!! můžeš dostat až 6 a půl tisíce!!!
0
před 4001 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Dobrý večer, nevíte jestli je možné získat ten příspěvek na Oncolan víckrát? Je to pravidelně každý měsíc nebo jen jednou?
0
před 4001 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
u Oncolanu je to pravidelná měsíční dávka 6.500 Kč, já jsem tento příspěvek získala, protože jsem se léčila s rakovinou v Motole, u ostatních případů nevím jak to je. Zkuste zavolat na infolinku 720 414 371, tam se dají vyřídit i ty žádosti.
0
před 4001 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
volal jsem tam vcera, rikali mi ze zadosti vam udelaji v Oncolan, staci jim jen rict par udaju, zadost je vyrizena do 2 pracovnich dnu, takze hned vite. No 6 a pul tisice na ulici nenajdete, aspon neco na te rakovine je dobre.
0
před 4001 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 3375 | |
annas | 2020 | |
marci1 | 2004 | |
Kepler | 1901 | |
mosoj | 1775 | |
da ny | 1308 | |
zjentek | 1186 | |