Moje je toto:
Tak se podelte. Chci pochytit nejakou inspiraci. :)
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 0 před 5431 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Ahoj Retko moje oblíbené skupiny jsou tyto:
1– The Prodigy
2– Linkin Park
3– Scooter
4– 2Unlimited
5– ???
Já mám ráda elektronickou hudbu,house,apod.Vyrostla jsem na Esu,když ho
ještě uváděla Tereza Pergnerová,jinak se mi líbí hlavně taneční
hudba,akorát české moc nemusím..Džanička
0 Nominace Nahlásit |
čau retko jám ráda
1.RIHANU
2.AKON.
3.PUSSYCOT DOOLS
4.ENRIGUE IGLESIAS
0 Nominace Nahlásit |
Ja teda vyhraněný seznam nemam. Poslouchám taneční hudbu ktera mi padne do oka a da se dobre poslouchat v aute a sem tam si dam Katapulty…česká klasika… 😉
0 Nominace Nahlásit |
ahoj, nevím, jestli ti to něco pomůže, ale třeba teď je mým novým objevem a oblíbencem Joe Bonamassa… nebo taky Michael Bublé (v Americe populární, u nás není moc známý), pak soundtracky, teď hlavně z anime (třeba od skupin Boom Boom Satellites nebo Nightmare).. no a když mám náladu na něco masově rozšířenějšího, tak klidně sáhnu třeba po Amy Winehouse, Sunrise Avenue, atd. … ale hodně toho, co běžně poslouchám, tu není, protože se mi často líbí jen 2–3 písničky od jednoho interpreta… a taky poslouchám hudbu jako je klasika, jazz, blues, občas alternativa, j-pop a j-rock, rock'n'roll je srdcovka a klasický rádiový pop moc nemusím, občas mě dokonce pořádně štve… mno takže jsem asi tak trochu výjimka mezi vámi. :) Ale což, každý má jiný vkus.
0 Nominace Nahlásit |
1.Deep Purple,2.Led Zeppelin,3.Saxon,4.Kiss,5.Yes,6.Cult.Mám ráda hard rock 60.a 70.let.Ale těch kapel co se mi líbí je tolik,že by se sem nevešly.(Nightwish mezi ně taky patří):-)).
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvek