Avatar uživatele
JackZkoCruel

Jaké jsou povinnosti pro provozování hospody?

Jaké jsou povinnosti při provozování hospody pouze se studenou kuchyní, pokud se jedná o pronájem zavedené hospody. Tedy věci na kterých by mohli kontroly (ČOI, Hygiena atd) shledat nedostatky a pokutovat.

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? Dochy před 1770 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Bobek 2

To by bylo na dlouhé povídání. Nejlépe se poradit s někým, kdo už to dělá. Zkuste si pro začátek pročíst pár příruček.

https://www.khshk­.cz/khsdata/hv/za­sady_spravne_vy­robni_praxe1.pdf
http://www.uni­hostostrava.cz/www/cz/ak­tuality/priruc­ka-pro-podnikani/

0 Nominace Nahlásit

Otázka nemá žádné další odpovědi.



Diskuze k otázce
Avatar uživatele
JackZkoCruel

Ještě doplňující otázka k originálním názvům nápojů. Je dnes už povinnost psát nápoje celým originálním názvem tedy např. Radegast Ryze hořká 12 a ne jenom Radegast 12°? A musí se takto psát i na např.venkovní tabule ?

před 1753 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek
Zajímavé otázky v kategorii Finance a podnikání