Jaké jsou povinnosti při provozování hospody pouze se studenou kuchyní, pokud se jedná o pronájem zavedené hospody. Tedy věci na kterých by mohli kontroly (ČOI, Hygiena atd) shledat nedostatky a pokutovat.
Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? Dochy před 1770 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
To by bylo na dlouhé povídání. Nejlépe se poradit s někým, kdo už to dělá. Zkuste si pro začátek pročíst pár příruček.
https://www.khshk.cz/khsdata/hv/zasady_spravne_vyrobni_praxe1.pdf
http://www.unihostostrava.cz/www/cz/aktuality/prirucka-pro-podnikani/
2Kdo udělil odpovědi palec? Mc Merkurion, dubraro
před 1770 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Otázka nemá žádné další odpovědi.
Ještě doplňující otázka k originálním názvům nápojů. Je dnes už povinnost psát nápoje celým originálním názvem tedy např. Radegast Ryze hořká 12 a ne jenom Radegast 12°? A musí se takto psát i na např.venkovní tabule ?