Ahoj, chtěl bych si pořídit nové hodinky, ale nějak se vůbec nemůžu rozhodnout které… Upřímně se v nich totiž moc nevyznám a nechci moje dlouho šetřený peníze vyhodit za špatnej nákup. Dali byste mi tedy prosím tipy, jaký hodinky nosíte vy a podle čeho, kde kupujete? Předem děkuju za pomoc.
Upravil/a: Odpovědi.cz
Zajímavá 0 před 2320 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Kupuj hlavně ty, na kterých je vidět kolik je hodin. Dobrá je datumovka. Všechno ostatní je zbytečné.
0 Nominace Nahlásit |
Mám solární sportovní hodinky z oceli. Jedná se o značku Casio. Mají mnoho funkcí. Jsou vodotěsné, mají stopky, odpočítavadlo, datum, den v týdnu, budík a samozřejmě zobrazují čas. Také jsou solární, jak jsem zmiňoval. Nemusí se nabíjet a bez nabití vydrželi od koupení až po současnost. Mám je skoro deset let a jsou jen lehce opotřebované.
Doporučuji tedy solární sportovní ocelové hodinky s cenou do 2.000 Kč od švýcarské, nebo japonské značky.
0
před 2320 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Mám Omega 2000 – mechanické, automat a levné binární LED. Osobně bych doporučoval analogové na baterii, raději ne ty nejlevnější, výběr je přebohatý.
0
před 2320 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Příliš málo informací. Modelů a značek je hodně, pro nejrůznější příležitosti a každému se hodí a líbí neco jiného. Ani nepíšeš rozpočet. Já sám mám dvacatery nejrůznější hodinky. Letecké, elegantní, sportovní, qartz, automat, manuál, bateriové i solární, s DCF i GPS, kvalitní plast, ocel i titan, safír i minerál…
Upravil/a: Edison
0
před 2320 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Když mi odešel neopravitelný silikoový řemínek u posledních hodinek, tak jsem je přestal nosit a už jen mobil.
0
před 2320 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Počas zamestnania som mal Prim quartz, teraz v penzii mi stačí mobil.
0
před 2320 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Na „machrování“ mám smart hodinky Cogito. Hodinový strojek
s analogovými ručičkami a samostanou baterií, výdrž cca 2 roky, smart
s bluetooth na druhou baterii, výdrž podle používání cca 2–4 měsíce.
Není nutno nabíjet. Možno spárovat s mobilem a přijímat hlášky mobilu,
SMS, sledování sport. aktivity, ovládat některé funkce smartphonu.
Vodotěsné. křemíkové sklo, plast a silikonový pásek. Zadařilo se mi je
koupit, před cca dvěma roky, za celých !!! 950,– Kč.
Na hrubou práci mám vodotěsné kovové pouzdro hodinek, s kovovým
náramkem, původně už ani nevím jaká to byla značka, ale dobrá. Vzhledem
k tomu, že původní strojek (bateriový) „odešel“, nahradil jsem jej
strojkem z hodinek z „Vietshopu“ a zase makají.
Jinak jsem nakoupil 4 ks hodinek, ze stejného zdroje, všechny analogové na
baterii, když je u nás prodávali v akci za 35–40 Kč.:-))) A mám jedny
na chatě, v autě a dvoje, pro „strýčka příhodu“ doma v šuplíku.
A všechny jdou absolutně přesně, což by mi asi nikdo nevěřil.:-)
Tím chci dokázat, že i levný neznačkový, mohou být spolehlivý a
dobrý.
Osobně jsem bez hodinek „jako bez ruky“.
Nejsem (většinou) pánem svého času, ale spíše čas je pánem mým.:-)
Hlavně musí mít velký a bílý ručičky, abych je „přečet“ i bez
brejlí.:-(
0
před 2320 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Jak píše mosoj, čas, max datum.Zbytek z vás akorát dělá otroka – furt se na něco dívat furt být online… bleee.
0
před 2319 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Podle čeho, podle čeho 😁 no hlavně podle toho, jaké se mi líbí a taky podle ceny, momentálně mám na ruce Invicta Star Wars a ty jsou teda fakt peckový, o tom žádná, jako fanoušek SW to pro mě byla nutnost 😁
0
před 2317 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Já mám na ruce teď hodinky Manilla – Bruno Söhnle (Lago GMT) a ty jsou teda rozhodně jedny z mých top.
0
před 2316 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
@Broukk Tyjo ze zvědavosti jsem koukal a ty teda vypadají supr, star wars od mala zbožňuju… sakra, tuhle diskuzi jsem neměl vidět 😁
0
před 2313 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Dobrý den. Sháním k Vánocům hodinky https://yeshodinky.cz/hugo-boss/22681-hugo-boss-black-heritage-1513126.html a chci se zeptat, jestli máte zkušenosti s Hugo Boss hodinkami. Předem díky.
0
před 1542 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Zdravím. Chtěla bych manželovi koupit nějaké hodinky https://netobchodak.cz/garmin/470611-garmin-vivoactive3-optic-silver-black-band.html a napadly mě tyto. Manžel je sportovec. Máte nějaká doporučení na hodinky pro sportovce? Budu ráda za rady :)
0
před 1439 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Moje TOP jsou citizen promaster JY8020: https://www.hodinky-365.cz/citizen-jy8020-52e-x129708
Satellite wave CC9020: https://www.hodinky-365.cz/citizen-cc9020-54e-x1118341
a casio g-shock GPW-1000 https://www.hodinky-365.cz/casio-g-shock-gravitymaster-gpw-1000vfc-1aer-x1113676
Jenže u hodinek z vietshopu je to sázka do loterie, jak půjdou. Osobní zkušenost. Chytrý hodinky… taky o nich přemýšlím. Ale pořád do čajny v tomhle fak nejdu. Faktem je, že u kapku vybavených si z nich uděláš hodinky, jaký se Ti líběj (appkou). Já jsme jinak čajny opustil a mám pořádný casia, o který se nemusím starat vůbec a všechno vydržej. Teda mojí hrubou práci, samo že dávat pod buchar je nebudu. Takže já jsem pro to, i za pracovní hodinky si klidně připlatit. Pak normálního člověka v pohodě přežijou. A kupovat si hodinky do foroty? Promiň, ale kdo v čínách má měnit baterky, když baterka je dražší, než ty hodinky?