Jednou se mi taky zdálo, že jsem si vařil čaj z krys. Naprosto geniální sen, pak sme seděli u stolu, distingovaně uskrávali z těch malých čajových šálků a o něčem hloubavém debatovali…a uprostřed stolu ešus, v něm plavaly tři krysy a přes okraj přečuhoval dlouhý ocásek jedné z nich.
Z toho se mi pak dělalo šoufl ještě dobrý dva měsíce…
1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?barnajka Nahlásit |
většinou suché, nejzajímavější byl pro mě ten, kde jsem mlátil zombíky hlava nehlava (někteří vážně neměli hlavu ani patu) a nejhezčí asi, když jsem spal ve škole a zdálo se mi, jak líbám dívku, na které mám položenou hlavu
0 Nominace Nahlásit |
Sny má každý a každý den, co jsem slyšel. Jen si je případně ráno
lidi nepamatují.
A to je bohužel můj případ. Je to vážně dlouho, několik let určitě,
co se mi zdál sen, který bych si aspoň trochu pamatoval…
Asi napíšu otázku, čím to může být…
0 Nominace Nahlásit |
Řekla bych, že od jisté doby mám docela zmáknuté lucidní snění. „Dovedu“ si občas přivodit lítací sen – můj velmi oblíbený a hlavně – „přivedu“ si do sna ty, které chci. Nejčastěji toho, kdo zemřel. Po takovém „povedeném“ snu se cítím krásně osvěžená a klidná. Je hodně zajímavé „prožít“ ve snu něco s člověkem, který mi v reálu chybí a co je jen „náš“ soukromý zážitek. Navíc nemůžu ovládat to, co on bude v mém snu dělat, o to větší je pak bomba nechat dotyčného se „přirozeně“ projevit. Nepovede se to vždycky, když jsem hodně unavená, tak padnu, usnu a divím se, že už je zase ráno…:-)
2Kdo udělil odpovědi palec? RyuzakiKate, Kamionacka09
před 4405 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Hele, sny jsou pro mě něco úžasného, kolikrát bych v nich zůstala napořád… Doporučuji si je psát, já to tak dělám a už jsem se trochu naučila si je pamatovat, někdy si pamatuji dva sny za sebou, jindy zase celý týden nic, ale vážně se to dá naučit a takový snový zápisník je bezva věc, plus si ještě hledat různé významy…
2Kdo udělil odpovědi palec? Damiana, Kamionacka09
před 4405 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
posledni dobou se s kazdym ve snu hadam a stale neco resim.mam sny barevne a nejhezci jsou ty,ve kterych létám.ale to uz je hooodne davno.
0
před 4405 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 8229 | |
led | 4070 | |
Kepler | 3462 | |
annas | 3402 | |
hanulka11 | 2783 | |
marci1 | 2779 | |
zjentek | 2725 | |