Millisek

Co za spoje je potřeba na to, abych měla hustší vlasy?

Zajímavá 0 před 880 dny Sledovat Nahlásit

Odpovědi
Allousek

Objednávala jsem si na zahuštění vlasu clip in pásy :) zase záleží, co ti doporučí kadeřnice nebo se podívej na clipinhair.cz těch možností je více a záleží na tobě co budeš nosit ;)

0 Nominace Nahlásit

IvkaH

Taky mám zahuštěné vlasy a to pomocí pomocí tape spojů :) mají je na clipinhair.cz tak zkus kouknout :)

0 Nominace Nahlásit

JarkaHor

Taky mám tady ty spoje na zahuštění a jsou super. Hlavně aplikace je snadná a rychlá, takže stačí mít šikovnou sestru nebo mamku co ti vlasy nalepí :) https://www.cli­pinhair.cz/58-pu-extension-tapex-tape-hair-tape-in-remy-aaa-50cm

0 Nominace Nahlásit

Diskuze k otázce
Borderka

Ahoj, na zahuštění vlasů jsou skvělé keratinové spoje, které jsou nenápadné, dlouho vydrží a vypadají přirozeně. Další možností jsou clip in vlasy, které si můžeš kdykoli nasadit a sundat – jsou ideální, pokud chceš objem jen na určité příležitosti. Výborné clip in pásy najdeš na clip-vlasy-levne.cz, mají skvělý výběr a kvalitu. Já od nich clipy kupuju a prostě maximální spokojenost.

Gabullka

Jakou kvalitu vlasů holky máte?

JarkaHor

Jelikož jsem chtěla, aby to bylo co nejmíň poznat, že mám prodloužené vlasy, tak jsem volila evropské vlasy :)

Nový příspěvek
Zajímavé otázky v kategorii Krása a styl