Napište :kdo napíše dostane palec nahoru!
Doplňuji:
já bruslení(letní/zimní)kolo ,běh
a není zač mě můžete dát za oplátku hvězdičku!!
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 5Pro koho je otázka zajímavá? Peťa=D, fortin, Retko, Pavel1212, Q před 5376 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
pěší turistiku; jednoznačnou přednost u mě však mají duševní sporty, tzv. mind sports, při nichž sportuje hlavně mozek
0 Nominace Nahlásit |
palec ani neni treba :) pripouju svoje sporty: lyzovani, bowling a jako quentos chuze :)
0 Nominace Nahlásit |
Nejraději rekreačně zalévám květinky. Potom letní i zimní klikání.
Zdroj: http://www.youtube.com/user/SvrchovaneCechy
0 Nominace Nahlásit |
ja asi asi florbal a plavani ale take micove hry sou super hlavne v lete beh a kolo sou ale taky supr ale ume je nej florbal
0 Nominace Nahlásit |
Běhám okolo miminka. To je mnohdy taky sportovní výkon. Obzvlášť, když mám udržet domácnost uklizenou…
0 Nominace Nahlásit |
box,posilka a ted nove od jara koleckove brusle.Neni nad to sportem si zhuntovat zdravi 😉
0 Nominace Nahlásit |
Mám ráda turistiku,ale tu normální.Nenávidím takovou tu dostihovou,při které se člověk nemá čas ani nasvačit.
0 Nominace Nahlásit |
Ahoj..
Neodepisuju kvůli palci, ale nejraději si hraju se svými dětmi..což je pro
mě sport, mám už 3… 🙂
0 Nominace Nahlásit |
MTB, jen škoda, že už proti kolům v přírodě tolik bojují ochránci přírody. Takové normální kolo nezničí přírody o nic víc než bota!
0
před 5371 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Loptove hry, Florbal, Futbal, Plávanie, Tenis, Squash, Badmington… Jediny šport ktory asi fakt nemusim, su lyže, ale to asi aj tak preto, že som si na niech zlomila ruku… A odvtrdy som moc opatrna a to už nie je ono..A samozrejme šach, a iné Hlavolamové hry :) Tie sú super :)
0
před 5368 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
My jsme třeba zatvrzelí vodáci doma! :D Vememe nafukovací člun a jdeme na vodu! V zimě jsou to lyže! :)
Máme doma jeden člun a jeden kajak :P Kajak vím, že je značky intex, jsme ho objednávali nedávno z netu a člun to netuším :/ :o
Já se právě ptám z toho důvodu, že přemýšlíme nad tím, že objednáme taky člun z abcsport.cz, kde je mají za solidní ceny, ale právě nevíme zda vydrží.
Dívala jsem se na tu stránku a je tam skoro stejný jako máme doma, myslím si, že to co má vydržet, tak vydrží :)
A jaké vody sjiždíte? My si právě říkáme, že je lepší a asi i výhodnější opravdu si člun koupit než si ho půjčovat, přeci jen to vyhazujete peníze do vzduchu.
Letos jsme byli na Sázavě, ale ještě chceme někde na Moravu :) Tak jasněže je lepší do toho investovat a koupit si ho ;)
Drap | 448 | |
marci1 | 268 | |
Kepler | 220 | |
annas | 219 | |
gecco | 146 | |
Alesh | 139 | |
hanulka11 | 135 | |
led | 127 | |
mosoj | 120 | |
elkon | 119 |
Atletika |
Cyklistika, MTB |