Naposled to bylo před časem na YT,i na FB.Nevím jak se to jmenovalo,ale mezi dvěma auty ležela mrtvá kočka a druhá kočička se ji snad snažila oživit,jak jí masírovala tělo.
4Kdo udělil odpovědi palec? anonym, Damiana, briketka10, veruska
před 4560 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Je mi vždy do breku když někdo ubližuje zvířatům.Mám li něco shlédnout v TV tak raději odejdu a nějaká videa na PC nesleduji a ani je nechci vidět.
0 Nominace Nahlásit |
Když tam lidi brečí a je děsný loučení… pláč je hrozně nakažlivej někdy u televize
0 Nominace Nahlásit |
Mě rozpláče máloco (respektive nic) ale dostal jsem kdysi e-mailem video z nějaký tramtárie (patrně Írák) který začínalo 20 vteřinovým záběrem na dva kluky jak si hrajou ze psem. Házeli mu klacek, drbali ho za ušima, pak si sedli do tureckýho sedu a ten pes si sednul k nim a chvíli tam tak bezstarostně seděli a užívali klidu. Pak se ty kluci zvedli a zmizeli kamsi ze záběru. Pes zůstal sedět dál, jen je tak zdálky pozoroval, čekal a koukal co se bude dít. Za chvíli opět vstoupil jeden z chlapců do záběru, tentokrát s kanistrem beznzínu, polil psa a druhej magor ho zapálil. Nato chlapci propukli v smích a pes začal vydávat zvuky který, věřte mi, byste nikdo nechtěl slyšet. Potom teprve, když jsem si uvědomil o co v tom videu jde, sem to vypnul. To video mělo další 4 a půl minuty…
0 Nominace Nahlásit |
To já bohužel neumím, všechno nebo nic.
Tady se to přinejhorším smaže, já už to z hlavy nedostanu.
Bedy | 1528 | |
Michal Kole | 1199 | |
led | 1156 | |
Hlada | 1131 | |
mosoj | 1124 | |
gecco | 904 | |
www | 828 | |
badisko | 817 | |
cochee | 815 | |
Dochy | 725 |
Software |
Hardware |