Ty které se narodí se zelenými, ale moc jsem jich neviděl. Jinak pokud máš čas, tak zkoumej lidi podle následujícího a dej pak vědět do diskuze pod otázkou zda-li s tvrzením souhlasíš. :) To co jsem našel mi vrtá hlavou no, ale každopádně je to zajímavé.
Přehled tvarů očí a obočí
Tvar očí
Kulatý: naivní, důvěřivý
Oválný: chytrý, bystrý, se smyslem pro humor
Šikmý: tajnůstkářský, nevázaný, zahleděný do sebe
Zeširoka otevřený: přátelský, důvěřivý
Přivřený: závistivý, pletichářský, intrikánský
Zúžené: podezíravý, bodavý
Daleko od sebe: důvěryhodný, s otevřenou myslí
Blízko sebe: odpovědný, puntičkářský
Vystouplý: dobrý řečník, pohotový v odpovědích
Hluboko posazený: pomalu mluvící, držící se faktů
Ani vystouplý, ani hluboko posazený: přesvědčivý řečník, dobrý
posluchač
0 Nominace Nahlásit |
Nejsem si jistá, zda souhvězdí (která byla předobrazy pro znamení zvrokruhu), mají vůbec nějaké oči. Ale astronomie není můj obor, takže se mohu mýlit.
0 Nominace Nahlásit |
Myslíš znamení zvěrokruhu? Ryby ani Váhy to asi nebudou. Nejspíš znamení Dermacolu.
0
před 3031 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Hetty, je naprostá hovadina určovat nejhezčí oči podle zvěrokruhů. Každý člověk vidí krásu v něčem jiném, a to, kdy jsi se narodil, tvůj ksicht nijak neovlivní…
minerz, takže podle toho tvrzení, které jsi tu teď napsal, jsou úplně, ale úplně všichni asiaté tajnůstkářští, nevázaní, zahledění do sebe?
0
před 3031 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Mně se líbí strašně moc modré oči. Ale nevím jaké znamení ani jestli to má vůbec vliv na oči. Každopádně souhlasím s minerz zkus to prozkoumat a pak nám řekni.
0
před 3027 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Nuk nuk: já jsem tu otázku pochopil úplně stejně. Bohužel někteří nedokáží položit otázku správně ani po její úpravě. Teď už konečně vím, že tazalce se jednalo o LIDI narozené v daném znamení. Ach jo.
Drap | 8208 | |
led | 4068 | |
Kepler | 3462 | |
annas | 3402 | |
hanulka11 | 2783 | |
marci1 | 2777 | |
zjentek | 2713 | |
briketka10 | 2514 | |
quentos | 2018 | |
aliendrone | 1938 |
Aktuality |
Zábava a ostatní |