Ahoj, docela dlouho už nejsem spokojená se svým operátorem, tak jsem se konečně rozhodla, že odejdu a vyzkouším nějakého menšího operátora. Máte s někým zkušenosti? Doporučili byste mi někoho spolehlivého? Nepotřebuji vysoký paušální poplatek a něco zdarma, spíš opravdu nízké ceny za volání a sms. Děkuji moc!
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? bolak, briketka10 před 3365 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Nevím, ji to myslíš s tím menším operátorem.
Existují tzv. šedí, ti mají smlouvu s jedním z velkých.
Mamka platí 30 Kč měsíčně, volné min ani SMS nemá. Platí jen
provolaný čas a SMS, co pošle.
Upravil/a: quentos
0 Nominace Nahlásit |
Já jsem u ČEZu, hlavně pro to že tam nemusíš stále dokola dobíjet. Já moc nevolám ani nepíšu, takže za měsíc je to pár korun, to mi přičtou k tomu z minula a až to dosáhne nějaký větší částky, tak předpokládám že to budou chtít zaplatit :) Zatím jsem ještě nic neplatil.
Tarif: Platím jak volám
Hovor: 2,20Kč
Sms: 1,20Kč
Jinak zkus tady kalkulátor > https://www.dtest.cz/tarify , ale to dobíjení si zjisti, pokud bys volala málo. Ono by ti bylo k ničemu když bys platila za měsíc za volání a sms malé částky, ale musela si pravidelně dobíjet za několik set, které bys nestíhala provolat.
Zdroj: http://www.cez.cz/cs/mobil/cenik-mobilu-od-cez.html
Upravil/a: bolak
1Kdo udělil odpovědi palec? briketka10
před 3362 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Malým myslíte asi virtuálního,je jich spousta,účtujou i po vteřinách,mají nízké ceny za hovory,ale třeba nutnost dobíjet každý měsíc nebo dávají pár volných minut,které se nepřevádějí apod. Stačí si zadat do vyhledávače virtuální operátoři a vyjede jich plno
0
před 3364 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Já bych Vám mohla doporučit Fayn, ceny mají nízké, přítel přes ně teď začal využívat i voip – volání přes internet a ty nízké faktury nás opravdu baví.
0
před 3360 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
xNatalkax: A nemají teď náhodou nějakou akci nebo nějak zvýhodněné tarify?
0
před 3358 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Jo, mají teď, že za tarif platíte do konce roku jenom polovinu, ale ten paušál si musíte zařídit do konce srpna…a to už není zas tolik času…
0
před 3358 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 8208 | |
led | 4068 | |
Kepler | 3462 | |
annas | 3402 | |
hanulka11 | 2783 | |
marci1 | 2777 | |
zjentek | 2713 | |