Nevím si rady jakou barvou mám nechat vymalovat stěny v kuchyni, když samotná kuchyň má barvu šedou (lesklá) a linka taky šedýá jen o ton světlejší. Mám dát nějakou výraznou barvu?
P.S kdyžtak piště i do diskuze, ať se můžu případně zeptat na další info…děkuji
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 0 před 4529 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
K šedé barvě bych si nejlépe představila světlejší bordó. Nemám totiž syté a moc tmavé barvy příliš v lásce. K té šedé mi ale okamžitě naběhla právě tahle, jako bych ji měla před očima. Strop bych nechala bílý a možná ještě jednu kratší stěnu.
Kancelář jsem měla v kombinaci bílá a šedá a k tomu veškeré
doplňky červené. Vypadalo to taky dobře.
Doplňuji:
Zkuste prográmek : kuler.adobe.com
Upravil/a: anonym
1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?anonym Nahlásit |
Můžeč ji nechat bílou, zvolit i odstín šedi,která by dotvářela
současnou podobu kuchyně. Můžeš ale využít i nějakou pastelovou či
sytou barvu, který se ti líbí . S šedou kuchyní bude korespondovat
téměř každá barva.
My neznáme tvůj vkus, nedokážem za tebe vybrat
0 Nominace Nahlásit |
K šedé se ti bude hodit skoro každá barva, mě osobně by se líbila fialová v kombinaci s bílou. Špatná by nebyla ani světleji modrá, ale ani červená nebo oranžová. Záleží na tvém vkusu. Já bych vybírala z těchto. 🙂
0 Nominace Nahlásit |
To záleží na tom, jestli chceš ztloustnout nebo zhubnout.
Teta ji má růžovou a už vypadá jako panáček Mischelin.
0
před 4529 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Já bych vymalovala strop bílý,stěny šedý a kombinovala bych to černou.Třeba pruh po celé délce asi tak 20 cm,nebo čtverce,obdelníky no prostě cokoli.Záleží na vaší fantazii.
0
před 4529 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Ahoj a dobrý večer-přikláním se také ke žluté barvě-proteplí šedivou a zárověň ji nechá vyniknout-v tomto duetu /šedá a žlutá/ je kombinovatelná s řadou dalších barev /zelená,hnědá,černá,bílá/-nehledě na to,že žlutá a šedá je v současné době modní barvou kuchyň
Ahoj nechala bych nějakou vínovou nebo klidně i červenou, ale jen stěnu za kuch.linkou a zbytek bych nechala asi bílou. A kupte si spíše malý váleček než štětku, nevím proč, ale ted mi štětka udělala nějaké šmouhy na stěně:(
Jééé to nebudu malovat já, ale firma :), mě na to moc neužije, navíc lozit někde po žebříku, při mém nadání by z toho vznikla tak zlomená noha místo vymalované kuchyně :)
Tak jedna stěna to úplně není, je to celá kuchyň dokonce zavžuju i obývák, ať to mám pěkně pohromadě, žádná protekce prostě jsem se na doporučení mrkla na maliri-nateraci.cz, zavolala, domluvila si schůzku a bylo to…teda úplně ještě ne, protože jsem jim řekla, že si pořád vybírám barvu a asi nakonec teda vážně ta žlutá a obývák klasika bílá