Potřebovala bych se zeptat podle čeho jste vybírali firmu na realizaci pergoly. Přijde mi, že jich je poměrně dost, tak bych zakázku ráda zadala někomu, kde budu mít jistotu, že bude práce kvalitně odvedená a pergola bude vypadat přesně dle naší domluvy.
Zajímavá 0 před 1305 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
To také záleží, na místě kde bude pergola stát. Ale já jsem si ji postavil sám, takže byla jen za cenu materiálu. Práce je dnes všeobecně dražší, než materiál.
1Kdo udělil odpovědi palec? Mc Merkurion
před 1305 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
My dostali doporučení na firmu Al pergoly Morava, které jsem si v konečné fázi vybrali na vyhotovení pergoly, protože se nám líbila jak komunikace, tak vypracování 3D vizualizace, ale taky hlavně termín dodání.
0
před 1297 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Ahoj, řešíme teď aktuálně osvětlení pergoly. Stavěli jsme ji svépomocí, takže osvětlení řešíme zvlášť a až teď… Máte tip, jaké osvětlení zvolit? Já mám vybraný shop – elusia. Ten se mi moc líbí, ale ráda bych si nechala poradit ohledně tipu. Díky moc.
My jsme teď taky aktuálně řešíme osvětlení a zatím tápeme, co a od koho zvolit. Elusia se nám také líbí. Už jste od nich koupili? Jaké řešení jste zvolili?
Dobrý den, od elusie doma máme osvětlení a právě jsme od nich volili osvětlení i na zahradu. A jsme spokojeni maximálně. Zahrada vypadá nádherně.
KOukala ses tam? Mají hezké řešení. Hodně stylové. Já myslím, že si tam vybereš. A dej vědět, co sis vybrala.
Dobrý den, vy osvětlení od elusia máte? Jaké jste zvolili? A jak jste s výběrem spokojeni? Odpovídá vašim představám?