Podle různých studií bělící přípravky na zuby ničí sklovinu. Takže je lepší používat kvalitní zubní pasty, které zuby ochrání. Smůlu mají ti, kteří mají méně zářivé zuby od narození. S tím nic neudělají. Já používám vynikající Aloe Vera Extra Freshness Tooth Gel. I když je dražší, spotřebuje se ale méně a perfektně chrání proti zubnímu kamenu. Od doby co ji používám, zubní kámen se netvoří.
0
před 1191 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Já jsem si tam u nich teď koupila tu jejich sadu na domácí bělení zubů White Pearl stomatologický bělící systém PAP 80ml. Cenově super a navíc je ta sada šetrná ke sklovině. No a co je bezvadný, to je to, že teď je k této sadě zdarma zubní pasta s nanočástcemi zlata :)
No, co jsme měla, tak nic moc… Spíš než užitek, tak škoda. Hlavně sklovina kvůli peroxidu trpěla. Ale docela by mě právě zajímalo, jakou pastu používáte? Šetrnou, co chrání a taky bělí. Díky moc.
no jak jsem už tady psala, na e-shopu krasnysmev.cz to mají bez peroxidu :) teda nevím jestli vše, ale tu sadu ano na bělení ano :)
Hele, mrkni se na zubní pastu nanocare od krasnyusmev. Ta je super. Mně vyhovuje a hlavně splňuje vše, co píšeš :)
Jooo, ona je prostě šetrná a bělí. Je bez peroxidu. Ale holky, co jsem se chtěla zeptat… oni mají na krasnyusmev.cz i sadu na domácí bělení zubů. S tou máte prosím zkušenosti? Jak bělí?
Tahle pasta je super. Já jsem si ji koupila, protože mě zaujala na IG Leoše Mareše. Je černá, to jsem chtěla zkusit. Ale je super, šetrná, bez peroxidu a bělí :)
Já jsem si ji vybrala hlavně díky tomu, že je ta pasta šetrná, takže se dá používat dlouhodobě. A to je přesně to, co mi vyhovuje. Nemusím nic řešit a jsem spokojená.
Tak jsem si tu nanocare pastu koupila a jsem nadšená. Baví mě to, že je černá. Ale co jsem se dívala, tak na krasnyusmev.cz mají i bělící sady na doma. Zkušenosti? Bělí?
Drap | 702 | |
marci1 | 489 | |
iceT | 408 | |
hanulka11 | 321 | |
annas | 320 | |
briketka10 | 273 | |
Kepler | 247 | |
ReHu | 231 | |
Damiana | 229 | |
quentos | 225 |
Líčení a make-up |
Móda a doplňky |