Může to být cokoliv, co vyžaduje logiku. Může to být výhra v šachách na náročným soupeřem, pochopení složitého vtipu, odhalení identity člověkana internetu na základě indícií atd.
Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? Kepler před 3173 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Doplněno: inspirován koubavit jsem si vzpomněl na hypotézu S.Lema: člověk je opravdu MZ původu, ale ve skutečnosti to bylo takhle: kapitán rozkázal přistát na holé a pusté Zemi, kde na horkou skálu nechal vylít fermentované pomeje a splašky, přičemž obsah míchali pohrabáčem doleva. Od té doby všechny živé organismy obsahují pouze levotočivé formy aminokyselin. Vznikl tak i člověk a vzhledem k takovémuto rodokmeni se stal tou nejhorší katastrofou pro Zemi. Takto je brilantně rozseknuta největší hádanka o původu člověka.
Upravil/a: Kepler
0 Nominace Nahlásit |
Pátral jsem po vzniku člověka na této planetě, použil jsem policejní systém a dospěl jsem k závěru že člověk je zde cizinec z vesmíru, na jedné veliké vesmírné lodi se vzbouřila posádka díky špatnému jídlu a malým platům, a velitel JHVH nechal drzé vzbouřence na této modré planetě, u námořnictva se něco podobného taky často stávalo, ostatně v Bibli se hovoří o vzpouře andělů a Bůh vzbouřené anděly s jejich vůdcem Satanem uvrhl do konzumního pekla ve kterém vládnou politici a podnikatelé.
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1485 | |
annas | 1221 | |
quentos | 983 | |
led | 674 | |
marci1 | 647 | |
Kepler | 614 | |
mosoj | 608 | |
hanulka11 | 556 | |
gecco | 433 | |
iceT | 426 |