Mám zbrojní průkaz. Znám armádní pistoli 7,62 vz.52 a prskátko 7,65. Mám zájem koupit si účinnou pistoli ráže 9 mm. Co mi doporučujete z hlediska dostupnosti střeliva, účinnosti zbraně a její spolehlivosti. Revolver je sice sympatický, ale S+W, který převzali nějací mladíci, tyto už nevyrábí, také zásobnik pouze na 6 ran už není to pravé ořechové.
Zajímavá 0 před 3163 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
CZ 75, tu mám a jsem s ní spokojen, je to spolehlivá česká devítka, náboje 9mm Luger snadno dostupné.
Upravil/a: quentos
0
před 3163 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Když u CZ 75 máte obavy z „technické slaboty“, co takhle CZ 75 B Omega – to je to nejlepší, co dosud ČZUB dokázala vyplodit, s patentovaným spoušťovým systémem F. Kouckého…
0
před 3163 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Pro honza19hk:
mám CZ vzor 83, 7.65 browning. Je to takové plivátko, nic moc. Ta 75-ka má
sice větší kalibr, mám obavy, že technicky to bude slabší. To byly ty, co
po dopadu na zem samy vystřelily.
Úplně jednoduše. Na vojně jsem sloužil u výzbrojní služby (předtím se to jmenovalo dělostřelecké vyzbrojování), takže o zbraních od signální pistole, přes houfnice 152 mm (trofejní po Němcích) až po RM 120 mm Grad něco vím a hlavně nejsem blbej jako ty.
Příteli! Po vojně v 70-tých letech (2 roky na fakultě, 1 rok jako absík) se tomu nevěnuji nijak zvlášť intenzivně. Mám jiné, strojařské povolání. Mám taky haldu životních zkušeností a vím, že i když jsem v nějakém oboru celkem vzdělán a zkušen, může být mnoho lidí lepších než já a od těch mohu něco nového získat. Pokud toto pravidlo někdo nectí a považuje se za machra a mistra světa, je blb a může si hubu hodně tvrdě natlouci. Hádej, jakou barvu mají moje vlasy.
annas | 5913 | |
Drap | 4602 | |
led | 2997 | |
Kepler | 2836 | |
marci1 | 2238 | |
zjentek | 1643 | |
ivzez | 1445 | |
quentos | 1420 | |
aliendrone | 1413 | |
elkon | 1296 |
Divadlo |
Etiketa |