Chtěla bych si koupit tiskárnu na tisknutí sem tam,tak jednou dvakrát týdně.Pochopitelně by mně zajímalo,jaký typ,abych nemusela dávat hříšný peníze za barvu.Ted mám doma starší typ Lexmark a barvy mně stojí skoro 700,chtěla bych něco levnýho.Tiskárnu spíš starší typ,na novou nemám.Tak dík
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? Pájo, Wang před 4766 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Mám roky tiskárnu Canon MP 600. Absolutně jsem s ní po celou dobu spokojen. Když jsem ji kupoval měla nejnižší provozní náklady a nejlepší poměr výkon/kvalita/cena. Myslím, že to o tiskárnách Canonu platí stále. Cartridge kupuji stále originální a to na www.alfacomputer.cz
Vyzkoušeli jsme ve firmě leccos (Epson, Xerox, HP). I teď bych znova koupil Canon.
0 Nominace Nahlásit |
Nějakou na kterou půjdou bez problému použít neoriginální náplně. Jinak je to opravdu jako kdyby jste tiskla vlastní krví.
Osobně používám tiskárny Canon s oddělenými barvami. Bohužel na ty úplně poslední modely většinou nebývají neoriginální barvy hned k dostání. Ono to chvilku trvá než to výrobce hodí do výroby. Takže nějajakou Canonku s náplněmi typu CLI 521 či 525. Poslední modely již mají CLI 526.
Epsonku nedoporučuji, ale jenom proto že o tom jak je to u nich
s neoriginály nemám přehled. Originální inky jsou ale také drahé.
Výrobce lapí zákazníka na lacinou tiskárnu a pak si to dožene na
spotřebáku.
0 Nominace Nahlásit |
Laserová tlačiareň, je síce o trochu drahšia pri nákupe, ale jej
prevádzkové náklady sú nižšie. Pri tak malej tlači aj základný toner
v skušobnej verzii (v dodávke) vám môže vydržať 2–3 roky.
Pozor, firmy dodávajú tlačiarenské náplne pri nákupe tlačiarni len
v skušobnom móde (znížená dávka náplne).
Atramentové tlačiarne sú lacnejšie, ale majú drahšiu prevádzku./pomer
tlače k cene náplni/
0 Nominace Nahlásit |
Tak,já mám 2 roky Epson Stylus SX405.Jsem s ní spokojen,a sadu náplní 4+černá navíc,kupuji do 350,–Kč,včetně poštovného.Nejsou originál,ale plně kompatibilní,s čipem,větším objemem než orig.kazety.Zatím s nimi nebyl problém.
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvek