Když už zde padlo téma alkohol, taky bych měl dotaz. Máte taky takovou zkušenost, že některý alkohol vám přinese euforii/ dobrou náladu a jiný vůbec. Já mívám uvolnění a třeba i euforii po pálence- slivovici, jablečné, whyskey… Po pivu nebo vínu málokdy, i když bych vypil litry. Alkoholik nejsem, piju jen občas.
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 3Pro koho je otázka zajímavá? anonym, vagra, anonym před 5208 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Co třeba červené víno??
5Kdo udělil odpovědi palec? anonym, annas, Miroslavst, Bunnik, anonym
před 5208 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Taky bych se nepovažovala za alkoholičku,ale mám taky oblíbený"lék"na zlepšení nálady nebo spravení žaludku.Mám v lednici becherovku a když je mi blbě od žaludku,tak mi stačí malý panák a je líp.Někdy když mám"depku"tak si dám becherovku s tonikem a je mi líp.Nepiju pravidelně.Teď máme becherovku otevřenou od Nového roku a ještě není ani u dna.
0 Nominace Nahlásit |
Rád si dám sklenku bílého vína k poslechu muziky,nebo při otázkách a odpovědích večer.Ne moc jen jednu sklenku.Je to takový relax po práci aby také člověk vypnul.Do hospody moc nechodím.Ráno práce a to nejde dohromady.Když mne bylo 20 tak to jsem byl divoch ale dnes si to nemůžu dovolit,navíc ten alkohol už hůř snáším a když už se to někdy stane,tak si říkám že druhý den je zabitý a mohl jsem ho využít jinak.
0 Nominace Nahlásit |
já jsem nikdy nemela euforii,vždycky jen záchvaty smíchu a dobrou náladu
4Kdo udělil odpovědi palec? Miroslavst, martina1, anonym, vagra
před 5208 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Aby alkohol přinesl dobrou náladu,tak se musí pít s rozumem a
Mírou.
Viď Mirku. :)
0 Nominace Nahlásit |
tak já pivo ani víno nepiju, nechutná mi, takže když někam jdu nebo máme nějakou grilovačku, tak jedině džus nebo cokoliv a panáky. čím jsem starší, tím je to horší třeba druhý den nebo ještě i ten den večer. Takže jsem si přetřídila alkohol, tequilu už vůbec nepiju, po tý je mi strašně a nic tak tvrdýho nepiju už takových 10 let. Ted piju jen Magistera. ten mi fakt nevadí, je sladký, navíc není uplně slabý a můžu vypít i flašku a je mi dobře, vnímám okolí, přitom mám velmi dobrou náladu. Pokud ho někde nemají, radši nepiju.
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekannas | 5913 | |
Drap | 4602 | |
led | 2997 | |
Kepler | 2836 | |
marci1 | 2238 | |
zjentek | 1643 | |
ivzez | 1445 | |
quentos | 1420 | |
aliendrone | 1413 | |
elkon | 1296 |