Jak vytrhnout velrybě stoličku, Dobrý voják Švejk, Na samotě u lesa, S tebou mě baví svět, Slavnosti sněženek, Postřižiny … ale hodnotím to podle toho na co se rád podívám, ne podle objektivních měřítek „kvality“. Určitě je i spousta českých filmů které nabízí řekněme hutnější potravu k zamyšlení než tyto filmy zaměřené na jednoduché životní příběhy a trochu legrace. Přesto, nebo spíš právě proto dávám při relaxaci přednost špíš tomu prvnímu typu (nesmí se to ale s tou jednoduchostí zase moc přehnat, troškoviny třeba jsou už trochu extrém z opačného konce a zatímco výše uvedené staví na často bravurních hereckých výkonech, tak troškoviny na jakékoliv herecké umění zcela rezignovaly).
Upravil/a: anonym
4Kdo udělil odpovědi palec? briketka10, paul1, zvonisek, HelpB
před 1856 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Je ich veľa, ťažko určiť naj…,ale:Dobrí holuby že vraceji,Vesničko má středisková, Dedičstvi,aneb…,Slunce,seno, pár facek,Funebrak, Škola základ života,… číslo 1? Fany
0 Nominace Nahlásit |
Třeba Drsnou Planinu, nebo Krále Šumavy, Smrt talentovaného ševce, Zbraně pro Prahu, Plavecký mariáš, Dovolená s Andělem, Sametoví vrazi, atd.
3Kdo udělil odpovědi palec? briketka10, paul1, zvonisek
před 1856 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Fajný je každý s Emmou Stone!
2Kdo udělil odpovědi palec? briketka10, paul1
před 1856 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Všechny braky od Trošky st.
To je psáno ironicky věděla : -D
Upravil/a: briketka10
0 Nominace Nahlásit |
Dědictví aneb …, Básníci, Příště budeme chytřejší, staroušku, Bony a klid, atd. A samozřejmě stará klasika Kristián, Hotel Modrá hvězda, Ať žije nebožtík, Život je pes
V těch starých filmech pro pamětníky je zvláštní to, že prezentují svou dobu v tom lepším světle tím, že děj se odehrává v bohatých rodinách. Tenkrát se měla dobře pouze nejvyšší společenská třída. Ostatní se měli velmi špatně. Což by člověka ani nenapadlo, když se na ty filmy dívá.
0 Nominace Nahlásit |
Nemohu hodnotit, protože jsem všechny filmy neviděl. Každý , který mi má co říct, je dobrý.
0 Nominace Nahlásit |
Divá Bára, to byl můj první mládeži nepřístupný film, který jsem jako mládežník 14 letý viděl. Já jsem byl dost vyspělý a při příchodu do kina jsem se tvářil nepřístupně a dospěle, takže mi to prošlo a pustili mne bez kontroly.
0
před 1363 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
A je to tu zase, vysokoškolák by měl vědět, že se použije slovo který a proč. Další důkaz, že lžeš sama sobě. Nás do toho netahej, je to tvoje věc, že ze sebe děláš šaška.