Ať už jste holka nebo kluk, máte nějaký film, u kterého ste se rozbrečeli (nebo Vám slzeli oči)? Nebo Vás zatím žádný nerozplakal? … Osobně mě rozbrečel jediný film, u kterého bulím jak malá pokaždé, když se na něj koukám, a tím filmem je Hvězdy nám nepřály.
Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? zjentek před 2981 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Na mně zaručeně funguje Kolja. Ta scéna, kde chlapeček sedí ve vaně a
volá „bábuške“, aby přišla. Uf.
Když jsem byla dítě, tak všichni plakali u E.T. mimozemšťana. Tam jsem
kupodivu vnímala konec, jako hepáč. Starý vesmírný biolog se vrátil ke
svým. To bylo v pořádku 🙂
0 Nominace Nahlásit |
Mně docela dojímá Musíme si pomáhat. Pak si taky vzpomínám na německý film Životy těch druhých. Oba filmy ukazují, že zrnko slušného člověka je i v takových zmetcích, u kterých byste to nečekali.
A třeba plánovitě dojemná scéna z Titanicu, kdy se Di Caprio utopil ve studeném moři se mnou nehnula. To se mi ulevilo, že už je po něm a že už konečně budou brzo titulky. 🙂
0 Nominace Nahlásit |
… jen jeden jediný, a vícekrát se na něj nepodívám, tak se mnou zamával: Bílý Bim,Černé Ucho >>> http://www.csfd.cz/film/102771-bily-bim-cerne-ucho/prehled/
0 Nominace Nahlásit |
Vybavuji si jen Americký zločin který je natočen podle skutečného případu, hodně silný zážitek…
Kupodivu se to ale dařilo více hrám, obzvlášť The Last of Us
Upravil/a: Lurius
0
před 2981 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Pay It Forward.
Pošli to dál- ideální pokus o ideální vztahy mezi „vším
živým“.
0
před 2981 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Treba v Peliscich, kteri moji rodice uz bohuzel nemohli videt – kdyz filmovva dcera pana Kodeta otevrela skrin s oblecenim jeni zemrele maminky (E. Vasaryove). Mi v te dobe zemrela mamka, tak me to dost vzalo. Tech dojemnych scen v ruznych filmech bylo… Ted me rozbreci treba nastoupeni italsti fotbaliste, kteri uctivaji zemrele pri zemetreseni nebo zabite idiotskymi teroristy, ci zprava o chlapci, ktery tak nestastne zemrel pri plavaniv tzv. Divoke rece. Smutek je vsude kolem nas. Mam radeji komedie nez dramata. A dobrych zprav je jako safranu.
Upravil/a: yuko
0
před 2980 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvek